Werken in de skischool

Werken in de skischool

Heb je de Anwärteropleiding gevolgd of ben je van plan deze te gaan volgen? Wil je graag aan de slag gaan als skileraar, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij helpen jou aan een skischool! 

SnowsportsConnect ''Het platform voor ski- en snowboardleraren''

Via SnowsportsConnect krijg je met jouw profiel direct toegang tot vele skischolen. Breidt je profiel uit met alle benodigde informatie voor de skischool. Neem zelf de regie in handen en selecteer eenvoudig de skischolen die voor jou interessant zijn.


De voordelen van SnowsportsConnect
  • Gemakkelijk en eenvoudig een profiel; via SnowsportsConnect krijg je met jouw profiel direct toegang tot vele skischolen. Breidt je profiel uit met alle benodigde informatie voor de skischool. Neem zelf de regie in handen en selecteer eenvoudig de skischolen die voor jou interessant zijn.
  • Gratis toegang en direct contact met skischolen; Met vele skischolen uit verschillende landen binnen ons platform biedt SnowsportsConnect jou een groot netwerk waaruit je gemakkelijk kunt solliciteren. En dat met één druk op de knop. Wat je voorkeur ook is ene welke eisen je ook hebt. Wij hebben de skischool om jou zo aan deze droombaan te helpen.
  • Vind een leuke baan of wordt gevonden door de skischool; Als ski- of snowboardleraar zoek je in een uitgebreid netwerk en in meerdere landen. Je komt zo in contact met de skischool, maar de skischool heeft ook de mogelijkheid om jou te benaderen. Simpeler wordt het niet!

 

Aanmelden SnowsportsConnect