Werken in de skischool

Werken in de skischool

De Anwärteropleiding heb je gevolgd of ben je van plan te gaan volgen. Je wilt graag aan de slag gaan als skileraar, maar je weet niet waar je moet beginnen met zoeken. Wij helpen jou aan een skischool! 

Aanmelden jobservice


Service tot aan de voordeur van de skischool

Met onze jobservice vinden we een passende skischool, waar je deze winter aan de slag kunt. Of je nu wilt werken in een groot gebied, een kleinere skischool of een gebied waar veel gezinnen met kinderen komen. We hebben voor iedere skileraar een passende skischool tot onze beschikking. Wij helpen jou graag aan een droombaan in de sneeuw, om je zo een onvergetelijke tijd te laten ervaren! 


Werken in de skischool

Wil je gebruik maken van onze baangarantie? Geef dit dan bij jouw inschrijving aan. Tijdens een telefoontje nemen we al jouw wensen door, om te kijken welke skischool bij jou past. Voor skileraren geven we baangarantie af. Voor snowboarderleraren doen we ook ons best, maar geven we geen baangarantie af.


Wil je zelf op zoek naar een geschikte skischool?

Wij hebben alvast alle vacatures voor je op een rijtje gezet en geselecteerd per land of provincie in Oostenrijk. Schrijf deze skischool gerust aan en gebruik ons sollicitatieformulier

Klik op de onderstaande provincies of landen!

Vorarlberg

Werken in Vorarlberg

Tirol

Werken in Tirol

Salzburg

Werken in Salzburg

 Karinthië

Werken in Karinthië

 Oberösterreich

Werken in Oberösterreich

StiermarkenNog meer hulp nodig bij het vinden van een geschikte vakantiebaan? 

Leisureworkers.com: dé plek voor het vinden van de tofste vacatures in de toeristische sector.
Of je nu op zoek bent naar een vakantiebaan, stage of vaste baan? Leisureworkers is er om talent te verbinden met de leukste toeristische bedrijven in Europa!