Ga goed voorbereid richting de Anwärteropleiding!

Als je staat ingeschreven voor de Anwärteropleiding is het slim om mee te doen met de Voorbereidingsdag. Ondanks dat het geen verplichte dag is voorafgaand aan Anwärter, is het wel leerzaam om extra meters te maken richting de opleiding.

Een perfecte voorbereiding voor de NSI en Anwarter
opleiding!
 
Wat houdt deze dag in?

Tijdens deze toffe en vooral leerzame dag maak je kennis met de verschillende theorie- en praktijkonderdelen, die in de opleiding terug zullen komen. Zo volg je een Duitse les, bespreken we de theorievakken Bewegungs- & Unterrichtslehre en gaan we natuurlijk de piste op aan je eigenvaardigheid te werken.Verder staat deze dag in het teken van kennismaken en voorbereiden. Maar voorop staat dat het vooral een gezellige dag is met veel andere gepassioneerde Snowsporters die ook gaan starten met de opleiding. Je kunt tijdens deze dag gratis materiaal huren van SnowWorld. Uiteraard mag je ook je eigen materiaal meenemen.


National Snowsports Assistent

Na het volgen van deze dag ontvang je van ons het officiële NSA-certificaat waarop jouw niveau vermeld staat. De NSA staat voor 'National Snowsports Assistent'. Met dit certificaat kun je nog niet lesgeven, maar al wel meelopen als 2e leraar in de skischool in Nederland. De NSA biedt je daarnaast het inzicht hoe je ervoor staat richting de eerste instructeurs opleiding, namelijk de 1e helft Anwärter (NSI).


Programma

 09:00 uur    Welkom namens Snowsports Academy          
 09:15 uur    Theorievoorbereiding & praktijk op de baan - methodiek
 13:00 uur     Pauze
 14:00 uur     Praktijk - eigenvaardigheid
 16:30 uur     Start Duitse bijles
 18:30 uur      Afsluiting NSA-certificaat


29-06-2024 SnowWorld Zoetermeer € 100,00 Aanmelden
28-09-2024 SnowWorld Zoetermeer € 100,00 Aanmelden
16-11-2024 SnowWorld Zoetermeer € 100,00 Aanmelden
 
"Ga mee met een te gekke opleiding in de sneeuw!"

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Stuur ons een bericht via WhatsApp, e-mail of bel ons op 072-8200274.

Nick Stuart
Opleidingscoördinator

Rob van Arkel
Opleidingscoördinator