Over ons

Je vindt skiën en/of boarden ontzettend gaaf en je wilt hier meer mee gaan doen. Jouw droom kan werkelijkheid worden. Wij hebben namelijk de opleiding!

Snowsports Academy organiseert als opleidingsinstituut zelf de Oostenrijkse Anwärteropleiding voor skileraren en snowboardleraren. Al ruim 20 jaar leiden we leraren op, die les gaan geven in Nederland of in de Alpen. We verzorgen het gehele jaar, zelfs in de maand juli, verschillende opleidingen en trainingen. We verzorgen deze opleidingen geheel vanuit eigen beheer

De opleiding is in twee delen te volgen, de 1e helft in de sneeuwhal en het 2e gedeelte in Oostenrijk. Elke deelnemer die de gehele opleiding afrondt, ontvangt het officiële Oostenrijkse Anwärterdiploma dat wereldwijd erkend is. Onze opleiders (Nederlanders, Duitsers, Engelsen en uiteraard Oostenrijkers) zijn uiteraard allemaal minimaal in het bezit van het hoogste Oostenrijks Staatliche diploma.


Waarom Snowsports Academy?
  • We verzorgen opleidingen in eigen beheer. Dit betekent dat Snowsports Academy zelf een Oostenrijks Verband is. Simpel gezegd, de NSI-, Anwärter- en vervolgopleidingen plannen, examineren en organiseren we van A t/m Z helemaal zelf.
  • Er is altijd Nederlandse begeleiding vanuit Snowsports Academy aanwezig.
  • Met alleen al deelname aan de complete Anwärteropleiding heb je al baangarantie als skileraar.
  • Veel van onze opleidingen vinden in vakanties plaats.
  • Na de 1e helft Anwärter (NSI) heb je al een diploma op zak waarmee je kunt lesgeven in Nederland en België.
  • Na de NSI-opleiding hoef je niet gelijk de 2e helft van de Anwärter te volgen. Hier kun je twee jaar de tijd voor nemen.          
  • Je hoeft nog maar zes dagen opleiding te volgen in Oostenrijk en géén elf dagen.
  • Je bent beter voorbereid op het Anwärterexamen, hierdoor neemt je slagingskans toe.
  • Wij houden rekening met Nederlanders en herexamens, dus geen 2000 km rijden voor één theorie-examen.
  • Gratis proeftraining voor niveaubepaling in verschillende skihallen in Nederland en Duitsland!

Ben je benieuwd naar het complete team van Snowsports Acacdemy? Klik hier!

20 mei 2020 10:56
We hebben met z’n allen nog wat tegoed! Het zit ons niet lekker dat we de winter zo abrupt hebben moeten afbreken.😔 Afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest met de voorbereidingen voor alle komende opleidingen. Er zullen in de zomer en richting het nieuwe winterseizoen extra opleidingen komen, maar ook nieuwe locaties. Dit allemaal in een verantwoorde opzet.

We houden vanuit onze backoffice de situatie nauwlettend in de gaten en doen er alles aan om de opleidingsplannen te realiseren. De eerste lichten ✅ gaan alweer op groen!

Wij zijn voor komend seizoen nog meer gemotiveerd om het nieuwe winterseizoen af te trappen.💪🏻 We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen in binnen, maar zeker ook buitenland!
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #opleidingen #nederland #oostenrijk #anwärter #NSI #skileraar #snowboardleraar #skilehrer #snowboardlehrer