Over ons

Je vindt skiën en/of boarden ontzettend gaaf en je wilt hier meer mee gaan doen. Jouw droom kan werkelijkheid worden. Wij hebben namelijk de opleiding!

Snowsports Academy organiseert als opleidingsinstituut zelf de Oostenrijkse Anwärteropleiding voor skileraren en snowboardleraren. Al ruim 20 jaar leiden we leraren op, die les gaan geven in Nederland of in de Alpen. We verzorgen het gehele jaar, zelf in de maand juli, verschillende opleidingen en trainingen. We geven de opleiding in samenwerking met het Weense Ski- en Snowboardleraren Verband, maar verzorgen dit geheel vanuit eigen beheer

De opleiding is in twee delen te volgen, de 1e helft in de sneeuwhal en het 2e gedeelte in Oostenrijk. Elke deelnemer die de gehele opleiding afrondt, ontvangt het officiële Oostenrijkse Anwärterdiploma dat wereldwijd erkend is. Onze opleiders (Nederlanders, Duitsers, Engelsen en uiteraard Oostenrijkers) zijn uiteraard allemaal minimaal in het bezit van het hoogste Oostenrijks Staatliche diploma.


Waarom Snowsports Academy?
  • Wij geven alle opleidingen in eigen beheer. Wij geven de opleidingen dus niet uit handen aan een andere partij in Oostenrijk.
  • Er is altijd Nederlandse begeleiding vanuit Snowsports Academy aanwezig.
  • Met alleen al deelname aan de complete Anwärteropleiding heb je al baangarantie als skileraar.
  • Veel van onze opleidingen vinden in vakanties plaats.
  • Na de 1e helft Anwärter (NSI) heb je al een diploma op zak waarmee je kunt lesgeven in Nederland en België.
  • Na de NSI-opleiding hoef je niet gelijk de 2e helft van de Anwärter te volgen. Hier kun je twee jaar de tijd voor nemen.          
  • Je hoeft nog maar zes dagen opleiding te volgen in Oostenrijk en géén elf dagen.
  • Je bent beter voorbereid op het Anwärterexamen, hierdoor neemt je slagingskans toe.
  • Wij houden rekening met Nederlanders en herexamens, dus geen 2000 km rijden voor één theorie-examen.
  • Gratis proeftraining voor niveaubepaling in verschillende skihallen in Nederland en Duitsland!

Ben je benieuwd naar het complete team van Snowsports Acacdemy? Klik hier!

07 april 2020 16:12
Het jaar 2020 is nog niet klaar! Ondanks dat de huidige winter abrupt is geëindigd, zijn we toch volop bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.💪🏻💥
We willen jullie bedanken voor het meedenken hierin, het verplaatsen en al aanmelden voor onze opleidingen. Tof dat jullie passie voor de sneeuwsport niet verloren gaat!👌🏻🙏🏼 Ondanks dat we nog niet weten wanneer bepaalde opleidingen doorgaan, kun je jezelf evengoed aanmelden. Betalen doe je pas als de opleiding definitief doorgaat.

We zijn gemotiveerd voor het nieuwe seizoen en we zijn dan ook volop in actie voor de komende opleidingen!✌🏻❄️
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #office #officelife #ruimanderhalvemeterafstand #hetmooisteberoep