SnowsportsConnect heeft mij aan een toffe baan geholpen in Oostenrijk.
Het solliciteren is erg gemakkelijk. Echt een aanrader!

SnowsportsConnect: ''We Connect Dreams in the Mountains''

Heb je de Anwärteropleiding gevolgd of ben je van plan deze te gaan volgen? Wil je graag aan de slag gaan als skileraar, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij helpen jou aan een skischool!

Op SnowsportsConnect kan je opzoek gaan naar de vacature die bij jou past. Geen zin om zelf op zoek te gaan? Stel jezelf beschikbaar voor een bepaalde periode en wacht tot skischolen jou benaderen. Of je nou opzoek bent naar een seizoen werken in de skischool of alleen met vakantieperioden, de juiste baan vind je op ons platform.

 
 

De voordelen van SnowsportsConnect

Gemakkelijk en eenvoudig een profiel

Gemakkelijk en eenvoudig een profiel; via SnowsportsConnect krijg je met jouw profiel direct toegang tot vele skischolen. Breidt je profiel uit met alle benodigde informatie voor de skischool. Neem zelf de regie in handen en selecteer eenvoudig de skischolen die voor jou interessant zijn.

Gratis toegang en direct contact met skischolen

Met vele skischolen uit verschillende landen binnen ons platform biedt SnowsportsConnect jou een groot netwerk waaruit je gemakkelijk kunt solliciteren. En dat met één druk op de knop. Wat je voorkeur ook is ene welke eisen je ook hebt. Wij hebben de skischool om jou zo aan deze droombaan te helpen.

Vind een leuke baan of wordt gevonden door de skischool

Als ski- of snowboardleraar zoek je in een uitgebreid netwerk en in meerdere landen. Je komt zo in contact met de skischool, maar de skischool heeft ook de mogelijkheid om jou te benaderen. Simpeler wordt het niet!

"Ga mee met een te gekke opleiding in de sneeuw!"

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Stuur ons een bericht via WhatsApp, e-mail of bel ons op 072-8200274.

Nick Stuart
Opleidingscoördinator

Rob van Arkel
Opleidingscoördinator