We zien je graag op onze Proeftraining!

Ben je klaar om als ski- of snowboardleraar de Alpen te ontdekken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens deze
Gratis Proeftraining leren we je kennen en horen we graag je ideeën om je droom te verwezenlijken.

Zeer informatieve en gezellige middag die
mij heeft geholpen bij het maken van een keuze.
 
Wat houdt deze dag in?

Tijdens de Gratis Proeftraining geven onze ski- of snowboardopleiders je direct advies over jouw eigenvaardigheid in de sneeuwhal, welke natuurlijk gericht is op de opleiding. Verder vertellen we je, tijdens deze gezellige middag of avond, over onze manier van opleiden en de praktische informatie tijdens de opleiding en in een skischool.
Ook laten we zien welk materiaal je nodig hebt, hoe goed je skileraren Duits nou echt moet zijn en in welke landen en gebieden je aan de slag kunt. Afsluitend aan de proeftraining hebben we alle tijd om de eventuele specifieke vragen te beantwoorden. Je kunt gratis materiaal huren bij SnowWorld.


Baantoegang

Het enige wat je moet regelen is de baantoegang bij binnenkomst. Laat bij de receptie weten dat je via Snowsports Academy de proeftraining komt volgen. Wij hebben een gunstige prijs voor je geregeld. 


Kom je gezellig langs?

Het is ook mogelijk om alleen de presentatie bij te wonen. Neem je ouders/verzorgers en partner gezellig mee! Zij zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ben jij erbij?!


28-08-2024 19:00 - 22:00 Montana Snowcenter gratis Aanmelden
28-09-2024 11:00 - 14:00 SnowWorld Zoetermeer gratis Aanmelden
 
"Ga mee met een te gekke opleiding in de sneeuw!"

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Gebruik onderstaand contactformulier of stuur ons een WhatsApp bericht.
Liever direct antwoord? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Nick Stuart
Opleidingscoördinator

Rob van Arkel
Opleidingscoördinator