Membership


Bekijk hier alle voordelen van ons Membership! Word nu lid voor € 49,50 per jaar!

Ik wil Member worden


Een reisverzekering tijdens een opleiding, hoe werkt dat?

Een belangrijk onderdeel van ons Membership is de samenwerking met Unigarant. Zij bieden een reisverzekering aan voor ski- en snowboardleraren. We raden onze leraren aan die bij ons in de opleiding zijn, of in de Alpen gaat werken, om een beroepsmatige reisverzekering af te sluiten.

Opleiding is beroepsmatig
Nederlandse reguliere reisverzekeringen dekken namelijk niet allemaal deze 'beroepsmatige' activiteiten. Als je huidige reisverzekering geen dekking geeft dan kun je via ons een reisverzekering afsluiten. Onze partner Unigarant is 100% dochter van de ANWB.
Tijdens een opleiding in Oostenrijk is het dus slim om een reisverzekering af te sluiten met Europese dekking en met minimaal 'wintersportdekking' en 'medische kosten'.

Verzekering afsluiten


Met ons Membership erbij ben je tevens verzekerd voor de volgende activiteiten: 

  • Tijdens het volgen van opleidingen, trainingen of bijscholingen van Snowsports Academy.;
  • Tijdens het beoefenen van een wintersport op een skibaan in Nederland;
  • Tijdens wedstrijdsport, wanneer dit een onderdeel is van de opleiding, zoals slalom;
  • Tijdens off-piste skiën, wanneer dit een onderdeel is van de opleiding. Dit moet wel onder gediplomeerde begeleiding plaatsvinden;
  • Tijdens overige werkzaamheden in het kader van de opleiding tot leraar(es) in sneeuwsporten (lees: lesgeven in de skischool. De aansprakelijkheidsverzekering verloopt wél via de skischool).
De aansprakelijkheidsverzekering loopt via je eigen skischool/reisorganisatie. Vraag dit altijd even na.

Polisvoorwaarden doorlopende reisverzekering
Voor een overzicht van alle polisvoorwaarden, klik hier!


Ausweis aanvragen

Als je de Anwärteropleiding met voldoende punten hebt afgesloten, kun je het Ausweis gaan aanvragen. Met deze pas kun je jezelf in Nederland, maar vooral in Oostenrijk legitimeren als ski- en/of snowboardleraar. Tijdens het lesgeven ben je verplicht deze bij je te dragen. Mocht er controle zijn op de piste, dan toon je deze pas. Ook zal de skischool vragen of je een Ausweis in bezit hebt. Als je lid bent van ons Membership kan je het Ausweis met € 10,- korting bestellen.

Ausweis aanvragen

 
Vragen?
Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Je kunt ons bereiken op 072-820 02 74 of per e-mail via info@snowsportsacademy.com.