Echt skiën en boarden leer je bij de Landesopleiding

Echt skiën en boarden leer je tijdens de Landesopleiding. Hier begint het echte werk en ga je veel aan de slag met jouw eigenvaardigheid. 

Voor deelname aan de Landesopleiding heb je altijd een Praxisbestätigung nodig, waarmee je kunt aantonen dat je voorafgaand aan de opleiding minimaal tien dagen hebt lesgegeven. Neem deze bestätigung mee naar opleiding. Deze moet bij aanvang van de opleiding inleveren.

Voor skiërs is de Landesopleiding opgesplitst in de modules Landes 1 en Landes 2. Beide duren tien dagen en worden afgesloten met een examen. De gehele opleiding vindt in Oostenrijk plaats. Voor het behalen van je volledige Landesdiploma is het afronden van de Alpinkurs verplicht.
 

 
 
Landes 1

Landes 1

Landes 1 is echt een hele gave opleiding. Tijdens deze opleiding ga je heel veel skiën en veel aan jouw eigenvaardigheid werken.
Het examen bestaat uit vier zogenaamde 'Gelände' afdalingen.

Meer info
vanaf € 1825,-
Landes 2

Landes 2

Bij de Landes 2 ligt de lat nog een stukje hoger dan bij de Landes 1. Het ''Schuleskiën'' komt weer terug en je sluit ook het lesgeven op een hoog niveau af.

Meer info
vanaf € 1875,-
Landes Snowboard

Landes Snowboard

In de Landesopleiding draait het vooral om heel veel meters maken. Je gaat weer verder met eigenvaardigheid, theorie en nieuwe technieken. Niet alleen op het boarden wordt de nadruk gelegd, maar ook op de beroepshouding en het lesgeven.

Meer info
vanaf € 1875,-
"Ga mee met een te gekke opleiding in de sneeuw!"

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Gebruik onderstaand contactformulier of stuur ons een WhatsApp bericht.
Liever direct antwoord? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Nick Stuart
Opleidingscoördinator

Rob van Arkel
Opleidingscoördinator