Voorbereidingsdag

Als je staat ingeschreven voor de NSI-opleiding dan is het slim om mee te doen met de Voorbereidingsdag van Snowsports Academy. Ondanks dat het geen verplichte dag is voorafgaand aan de NSI-opleiding, is het wel leerzaam om extra meters te maken richting de opleiding. 

De voorbereidingsdag is ter voorbereiding van de NSI-opleiding óf de 10-daagse Anwärter opleiding. Voorbereiden op de 2e helft Anwärter kan bij de Coaching & Teaching.


Wat houdt deze dag in?

Tijdens deze toffe en vooral leerzame dag maak je kennis met de verschillende theorie- en praktijkonderdelen, die in de opleiding terug zullen komen. Zo volg je een Duitse les, bespreken we de theorievakken Bewegungs- & Unterrichtslehre en gaan we natuurlijk de piste op aan je eigenvaardigheid te werken.

Verder staat deze dag in het teken van kennismaken en voorbereiden. Maar voorop staat dat het vooral een gezellige dag is met veel andere gepassioneerde Snowsporters die ook gaan starten met de opleiding.


National Snowsports Assistent

Na het volgen van deze dag ontvang je van ons het officiële NSA-certificaat waarop jouw niveau vermeld staat. De NSA staat voor 'National Snowsports Assistent'. Met dit certificaat kun je nog niet lesgeven, maar al wel meelopen als 2e leraar in de skischool in Nederland. De NSA biedt je daarnaast het inzicht hoe je ervoor staat richting de eerste instructeurs opleiding, namelijk de NSI-opleiding.


Programma
 09:00 uur  Welkom namens Snowsports Academy          
 09:15 uur Theorievoorbereiding & praktijk op de baan - methodiek
 13:00 uur  Pauze (Neem je eigen lunch mee)
 14:00 uur  Praktijk - eigenvaardigheid
 16:30 uur  Start Duitse bijles
 18:30 uur   Afsluiting NSA-certificaat

Data Voorbereidingsdag

Van Tot Omschrijving Info Prijs Inschrijven
23-03-2024 23-03-2024 SnowWorld Zoetermeer info € 100,00 inschrijven
€ 100,0023-03-2024 tot 23-03-2024
SnowWorld Zoetermeer
meer info | inschrijven
15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!