Online informatiemiddag

Start datum: 08-05-2020
Locatie: Online informatiemiddag
Prijs: € 0,00

Tijd:              15:00 uur


Niet offline, dan maar online

Onze eerste online informatie-sessie was super leuk om te organiseren en werd goed ontvangen. We hopen hiermee toch nog iedereen goed te kunnen informeren over onze opleidingen en de allerleukste job, namelijk de job als ski- of snowboardleraar!

Daarom organiseren we minimaal nog twee online informatiemiddagen. Meld jezelf hieronder aan. Na de inschrijving ontvang je onze uitnodigingslink en verdere informatie.

Data Online informatiemiddag

Van Tot Omschrijving Info Prijs Inschrijven
09-06-2020 09-06-2020 Online informatiemiddag info   inschrijven
09-06-2020 tot 09-06-2020
Online informatiemiddag
meer info | inschrijven
20 mei 2020 10:56
We hebben met z’n allen nog wat tegoed! Het zit ons niet lekker dat we de winter zo abrupt hebben moeten afbreken.😔 Afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest met de voorbereidingen voor alle komende opleidingen. Er zullen in de zomer en richting het nieuwe winterseizoen extra opleidingen komen, maar ook nieuwe locaties. Dit allemaal in een verantwoorde opzet.

We houden vanuit onze backoffice de situatie nauwlettend in de gaten en doen er alles aan om de opleidingsplannen te realiseren. De eerste lichten ✅ gaan alweer op groen!

Wij zijn voor komend seizoen nog meer gemotiveerd om het nieuwe winterseizoen af te trappen.💪🏻 We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen in binnen, maar zeker ook buitenland!
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #opleidingen #nederland #oostenrijk #anwärter #NSI #skileraar #snowboardleraar #skilehrer #snowboardlehrer