Maak een opleidingsafspraak

Wil je met ons een graag 1 op 1 een persoonlijk gesprek via telefoon, computer of tablet?

Ben je van plan om straks een seizoen in de Nederland of de Alpen te werken als ski- of snowboardleraar of wil je gewoon even je ideeën delen?

Je kunt daarover laagdrempelig met ons daarover videobellen. Je hebt dan met één van ons een leuk en informeel gesprek. Dit kan over alle uiteenlopende onderwerpen. Zoals: ‘hoe is het leven als ski- en/of snowboardleraar in een ander land?’ of ‘hoe werkt het precies in de opleiding?’ Wij geven antwoord op al je vragen. Je hoeft dus de deur niet meer uit.

Je kunt nu eenvoudig met ons een online videogesprek aanvragen. Lees meer en bekijk hoe je een videogesprek bij Snowsports Academy aanvraagt.


Maak een afspraak via videobellen over:
 1. De opleiding
  Op zoek naar een toffe opleiding? Via een videogesprek kunnen we elke dag hierbij helpen. Gewoon vanuit uw eigen huis, ook ’s avonds.
  Net als een proeftraining, is een oriëntatiegesprek gratis en vrijblijvend.

 2. Trainingen, omscholingen en vervolgopleidingen
  Wil je in de sneeuwsport jezelf verbreden en een vervolgopleiding volgen? Snowsports Academy biedt, naast het basisdiploma ‘Anwärter’, veel verschillende opleidingen aan. Denk aan de rolbaan, borstelbaan, Duaal en natuurlijk onze Landesopleidingen. Heb je ideeën? Bespreek de mogelijkheden eens door vrijblijvend met ons te videobellen.

 3. Vragen
  Heb je een vraag over je al genoten opleiding en het vervolg? Of wil je met ons je winterseizoen doornemen? Ook dan kun je een afspraak maken voor een gesprek via beeldbellen.

Hoe werkt videobellen?
 1. Je maakt een afspraak 
 2. Je ontvangt per mail een overzicht van wat je nodig hebt voor tijdens het gesprek
 3. In dezelfde e-mail ontvang je instructies om aan het videogesprek deel te nemen
 4. Het videogesprek is op het afgesproken tijdstip

Ja, ik wil graag videobellen
 • Gewoon vanuit huis in gesprek
 • Gesprek is vrijblijvend en kost niets
 • Je kiest zelf dag en tijd wanneer wij je bellen