Jobs

Jobs skileraar of snowboardleraar

De Anwärteropleiding heb je gevolgd of ben je van plan te gaan volgen. Je wilt graag aan de slag gaan als skileraar of snowboardleraar, maar je weet niet waar. Wij helpen jou een geschikte skischool te vinden! Elk jaar kloppen veel skischolen bij ons aan, op zoek naar nieuwe leraren voor het winterseizoen. Soms voor alleen de drukke periode, terwijl de ander op zoek is naar leraren voor het hele seizoen. Of zelfs beide.

Wij hebben alvast alle vacatures voor je op een rijtje gezet en geselecteerd per land of provincie in Oostenrijk. Schrijf deze skischool gerust aan en gebruik eventueel ons onderstaande sollicitatieformulier. Mocht je er niet helemaal uitkomen met de skischool of is je iets onduidelijk in het contact met de skischool? Neem dan geurst contact met ons op. Wij helpen jou graag jouw droombaan in de sneeuw te vinden, om je zo een onvergetelijke tijd mee te geven! 

Download sollicitatieformulier

Klik op de onderstaande provincies of landen!

Vorarlberg

Werken in Vorarlberg

Tirol

Werken in Tirol

Salzburg

Werken in Salzburg

 Karinthië

Werken in Karinthië

 Oberösterreich

Werken in Oberösterreich

 


07 april 2020 16:12
Het jaar 2020 is nog niet klaar! Ondanks dat de huidige winter abrupt is geëindigd, zijn we toch volop bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.💪🏻💥
We willen jullie bedanken voor het meedenken hierin, het verplaatsen en al aanmelden voor onze opleidingen. Tof dat jullie passie voor de sneeuwsport niet verloren gaat!👌🏻🙏🏼 Ondanks dat we nog niet weten wanneer bepaalde opleidingen doorgaan, kun je jezelf evengoed aanmelden. Betalen doe je pas als de opleiding definitief doorgaat.

We zijn gemotiveerd voor het nieuwe seizoen en we zijn dan ook volop in actie voor de komende opleidingen!✌🏻❄️
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #office #officelife #ruimanderhalvemeterafstand #hetmooisteberoep