Reviews

Check hieronder de ervaringen van de deelnemers die jou voorgingen en hun droom hebben waargemaakt. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaring! Deel het hieronder en voeg eventueel een leuke opleidingsfoto toe.


 


  • Filter:
  • Toon alle Reviews
  • Landesvoorbereiding
  • Indoor Rolbaan opleiding
  • 2e helft Anwärter
  • NSI-opleiding
  • Extra trainingen
  • Coaching & Teaching
  • Snowsports 20th Anniversary
  • Proeftraining NSI

Jos Wiggers
Landesvoorbereiding

6 dagen gas geven met veel zelfverbetering

Twijfel je om Landes 1/2 te doen? Doe de Landesvoorbereiding! Offpiste, GS training, lange/korte bochten, Pieps uitleg, hoog ski niveau met serieuze skiërs, tijd voor een biertje na het skiën, en nog veel meer. Ga je met eigen vervoer of kan je daar meerijden, dan kan je mogelijk langer door trainen.
Veel dank aan Martin! "Hup Jongens und Meisjes."

geplaatst op 27-10-2020
Max Peeters
2e helft Anwärter

Top opleiding, top ausbilder

Super veel geleerd in 10 daagse anwärter. Veel beter geworden en tevreden met het resultaat! geplaatst op 26-10-2020
Erik Hendriks
Extra trainingen

Wat een super 3 uur training eigen kunnen.

In deze drie uur durende training veel bruikbare oefeningen aangereikt gekregen waardoor het technisch skiën op een hoger niveau komt te liggen, Ook zeer bruikbaar als oefeningen voor het verzorgen van instructie. Super enthousiaste begeleiding. De juiste feedback op het juiste moment. geplaatst op 29-09-2020
Stan van de Vondervoort
NSI-opleiding

Topervaring waar je in korte tijd veel leert over het skien en lesgeven daarvan

De week waar je de NSI-opleiding volgt is zeker uitdagend te noemen. Je bent 5 aaneengesloten dagen van 9 uur s'ochtends tot 9 uur s'avonds bezig. Wat je ervoor terug krijgt is in een paar woorden waardevol en super veel inhoud te benoemen. Je leert je eigen basis skitechnieken veel meer te verbeteren. De theorie die je krijgt tijdens deze opleiding kun je ook weer gebruiken in de praktijk, deze combinatie hiervan is waar je juist zoveel van leert. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn tweede deel Anwarter te behalen in Oostenrijk! geplaatst op 21-09-2020
Sam Wijfjes
NSI-opleiding

Hele leuke week en ontzettend veel geleerd.

Ik heb de NSI opleiding gevolgd van 10 - 14 augustus. Een hele leuke week gehad waarbij alles heel duidelijk werd uitgelegd. Les gekregen van Joey die af en toe iets te vaak hetzelfde liedje zong, maar verder veel geleerd. geplaatst op 17-08-2020
Karen van Graafeiland
Snowsports 20th Anniversary

Topdag!

Wat een topdag was het vorige week zaterdag! Met een kleine groep van 11 skileraren hebben we vijf (!) uur les gehad van Marcus, die ons steeds verder buiten onze grenzen bracht. Heel veel geoefend, heel veel geleerd en het was ook heel gezellig. We kregen eigen tips mee om zelf mee te oefenen, en daar kan ik nog weken mee vooruit. Ik vond het een topdag en doe volgend jaar zeker weer mee. Of eerder, als jullie dit vaker organiseren :-)) Hartelijk dank SnowSportsAcademy en tot ziens weer!

Karen van Graafeiland geplaatst op 21-09-2018
Sascha Theunissen
2e helft Anwärter

Top week

Terug uit Oostenrijk na een top week waarbij we veel geleerd hebben.
Lange dagen gemaakt met een gezellige groep heerlijk door geskied waarbij wij ons eigen kunnen en les geven verbeterd hebben.
S'avonds theorie lessen om daarna nog even met elkaar de dag door te nemen of gezellig met elkaar te praten bij de bar.
geplaatst op 15-04-2018
Iris Verboven
2e helft Anwärter

Genoten van elk moment!

Super intensief en vol gas vanaf minuut 1 maar wat een top tijd! Heeeel veel geleerd over van alles wat met skiën te maken heeft maar ook erg genoten en veel lol gehad. Alles was goed geregeld, top begeleiding en een gezellige groep! geplaatst op 19-02-2018
Iris ter Horst
2e helft Anwärter

Echt helemaal mega ganz geil super toll

Bedankt voor de super goede organisatie en geweldige weken die ik heb mogen beleven! Ik ben na mijn NSI meteen door gegaan naar Oostenrijk, wat ik superfijn vond. Ik heb enorm veel geleerd in deze 2 weken met lange, maar mooie dagen. Ik zou Snowsports Acadamy zeker aanraden en hoop nog meer opleidingen bij jullie te volgen.
Danke schön! geplaatst op 09-11-2017
Dennis Voss
NSI-opleiding

Erg gezellig en leerzaam

Het was een zware week maar wel heel leuk en gezellig geplaatst op 31-10-2017
Rodee Tengeler
2e helft Anwärter

Wauw. Intensief, leerzaam, gaaf

Een intensief, zwaar programma, maar dat was helemaal niet erg, omdat ik merkte hoe veel ik aan het leren en mezelf aan het verbeteren was. Hele fijne groep, kundige en vooral prettige Ausbilders en een algemeen goede organisatie. Tof! geplaatst op 25-10-2017
Daphne Guelen
Snowsports 20th Anniversary

Fantastisch om weer samen te komen met allemaal sneeuwfanaten

Ik vond het een erg gezellige dag! Mijn groepje was erg chill. 's ochtends heeft Maarten nog met ons de basishouding/bewegingen doorgenomen en voor mij was het pedelieren vrij nieuw. Leuk om dan ook gelijk verschil te merken. 's middags met Nico de landesvoorbereiding gedaan en het begint nu ook weer echt te gaan kriebelen om in de toekomst mijn Landes te gaan halen geplaatst op 03-10-2017
Rodee Tengeler
NSI-opleiding

Gaaf, heftig, intensief, leerzaam

Een hele toffe week achter de rug met de docenten van Snowsports Academy en de andere ski- (en snowboard-) fanaten die deelnamen aan de NSI opleiding. Het was ongelooflijk intensief, lange dagen en vooral lang concentreren, maar ik heb nog nooit in zo'n korte tijd zo veel geleerd. Een enorme motivatie en bevestiging dat het plan om naar Oostenrijk te gaan echt het juiste is. geplaatst op 23-08-2017
Willem van Rij
2e helft Anwärter

Een geweldige, leerzame, heftige en leuke ervaring

Ook als je ouder bent kun je nog Anwärter halen.

Je bent wat ouder en je wilt toch nog Anwärter halen, wat doe je dan. Nou dat is in eerste instantie eenvoudig NSI halen en dan je inschrijven voor Anwärter.

Maar achteraf blijkt het nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Allereerst een reis van meer dan 1000 Km naar Oostenrijk, tegenwoordig is heel Duitsland een grote bouwput wat doorgaande wegen betreft en dat houdt op. Gemiddeld 13 uur rijden overdag als je met eigen vervoer gaat en met de bus nog wel wat langer. Inchecken in het hotel en dan de volgende dag gelijk aan de bak.

Dat aan de bak kun je dan letterlijk nemen, want het is aanpoten. ’S morgens om 6:45 aan het ontbijt, om 7:30m met de bus van Bruck naar de piste bij Kaprun, een kwartiertje rijden en dan meer dan een half uur met de lift naar boven en dan de sneeuw op, althans wat er dan nog ligt of zo je wilt wat is overgebleven van de laatste winter. Dat was dit maal niet veel meer, buiten de 20 meter ijslaag eronder natuurlijk. In de laatste 15 jaar is volgens de piste werkers de gletsjer met 10 meter hoogte afgenomen en 100 meter korter geworden.

In dit jaargetijde, juli, kan het daarboven op 2700 meter vriezen of dooien, nou tijdens onze Anwärter opleiding, behalve de eerste ochtend dan, dooide en regende het en later werd het zelfs een ochtend 16 graden, boven nul dan wel te verstaan. Het hoeft geen betoog dat de sneeuw dan moeilijk te skiën is. Nee het was gewoon hartstikke zwaar. En het werd met de dag zwaarder. Waar de Spanjaarden, ook in opleiding, ophielden en er een korte ochtend van maakte gingen wij gewoon stug door. We hadden immers maar 5 dagen te gaan. Maar het zwaarste was het naar boven lopen aan het eind van de dag, een helling van zeker 30 tot 40%. Dat met je ski’s en rugzak maakte dat je al snel gebrek aan adem had, kennelijk was ik nog geen gems.

Er viel veel te leren, heel veel. Als je al dacht te kunnen skiën, dan weet je zeker na twee dagen, maar eigenlijk al de eerste dag, dat er noch wel wat aan je kennis en kunde hapert. Maar daar ben je dan ook voor in Kaprum. Om het niveau te bereiken dat het mogelijk maakt anderen te leren hoe het moet, goed skiën dus.

Wij, onze groep, over de andere groep kan ik niet oordelen, hadden een perfecte leraar, Thomas. Eentje die niet losliet en tot in detail zag wat er mankeerde aan je stijl en kunde. Hij liet niet af en probeerde je op alle mogelijke manieren bij te brengen hoe het te veranderen. Zonder overdrijven, hij was geweldig. Daar waren we het met zijn allen volgens mij wel over eens.

Om een uur of twee ging het dan weer hotel waards, een uurtje om te verfrissen en om te kleden. Dan begon de theorie weer over het een of ander in een niet aflatende stoom van informatie over het skiën, techniek, lesgeven en bijvoorbeeld sneeuw en lawine kunde. Een uurtje om te eten en dan weer verder, soms tot 22:00 uur.

Het lijkt best wel kommer en kwel als je het zo opschrijft, maar niets is minder waar. Het was ook plezierig, gaaf en indrukwekkend. En laten we wel wezen, als je eenmaal boven de 70 jaar je nog zulke escapades kunt veroorloven dan geeft dat ook een kick, bovendien ik wilde het zelf.

Ondanks het feit dat ik het niet in éénmaal heb gehaald was het een geweldige ervaring. De jongelui, want de meeste waren tussen de 16 en even over de 20 jaar. Waren bezorgd om dit oude baasje. En als dan als slot Thomas een hoge hoed opzet en die voor je afneemt en zijn respect toont voor wat je hebt gepresteerd, dan kan het toch eigenlijk niet meer stuk.

Conclusie:
Was het zwaar, ja voor mij behoorlijk zwaar.
Leuk, ja het was zeker leuk.
Onverwacht, dit kun je niet verwachten als je het niet hebt gedaan.
Hadden we plezier, ja zeker ook dat was het geval.
Een goede kennis opbouw, ja we hebben bijzonder veel geleerd.
Een ervaring rijker, dat behoeft geen commentaar.
Een aanrader voor jonge mensen, zeker weten.
Ook wat voor ouderen, hangt sterk af van je conditie.

Wim van Rij geplaatst op 28-07-2017
Esmeralda Counotte
2e helft Anwärter

Een super leuke week!

Het was een hele leuke en bijzondere ervaring om op de eerste plaats in de zomer (in juli) te skiën en op de tweede plaats zo erg intensief bezig te zijn met skiën. geplaatst op 26-07-2017
Gerrit Westerbeek
2e helft Anwärter

Intensief, gezellig en leerzaam.

Na een enerverende lange busreis naar Bruck begon de week met uitleg van onze 2 skileraren.
Een vroege dagelijkse rit naar het dalstation van de Kitzsteinhorn gletsjer met een korte stop bij de supermarkt. Vier liften omhoog naar 3000 meter. Helaas maar 1 lift open maar redelijke goede sneeuw in de vroegte. De sneeuw werd na onze pauze om 11.30 u snel minder. De les duurde tot 14.00 uur. Onze leraar Thomas wijst ons perfect op elk detail en legt zeer duidelijk uit in het Duits. We variëren pflugdrehen, pflugsteuern, kurze radien en lange radien. Soms gefilmd, altijd feedback en altijd met onze Arabieren op de achtergrond. Nooit zoveel burka's gezien.

De leeftijden in de groep variëren van 16 tot 76 jaar. Een mooie mix van mannen en vrouwen. We worden steeds een hechtere groep. Samen eten, een biertje, rond lopen en leren tot aan de climax van de examens op donderdag en vrijdag. Bijna geen tijd om wat anders dan met skiën, lesgeven en theorie bezig te zijn. Toch blijft de sfeer goed.
De examens theorie en Engels zijn goed te doen. Die avond regent het pijpenstelen. Hoe zal de piste er morgen uitzien denk ik. Dit valt de volgende dag erg mee en is zelfs redelijk hard wat lekker is voor de korte en lange bochten. Kwestie van focus en letten op je valkuilen. In mijn geval vooral de oude stijl loslaten. Het lukt voor mijn gevoel redelijk. Ik twijfel desondanks of het voldoende is voor het anwarterniveau. Het lesgeven aan de eigen groep gaat redelijk door het geleerde zoveel mogelijk gestructureerd toe te passen. Al voelt het niet heel natuurlijk. Dat zal vast wel komen. Eindelijk zit het er op.
Die avond is de diploma uitreiking. Spannend want meerdere hebben minder dan 60 punten voor hun bochten of schule fahren. Dat is balen.
Toch een opluchting als blijkt dat mijn scores goed zijn voor een diploma.
Die avond is het tijd om een feestje te bouwen in de plaatselijke kroeg. Lekker om weer naar huis te gaan maar de groep g ik zeker missen. Op de terugweg praten we al over een reünie.
Nu nog kijken waar ik met mijn diploma kan werken. geplaatst op 26-07-2017
Sanne Hulder
NSI-opleiding

Snowsports Academy heeft een geweldige NSI-opleiding.

Het was ontzettend leuk en intensief. De theorie was duidelijk en we konden heerlijk veel skiën in de praktijk. Kortom, een ervaring die je niet wilt missen! geplaatst op 19-07-2017

Henk Vlastra
Indoor Rolbaan opleiding

Leerzame en leuke opleiding

Tijdens deze opleiding niet alleen leren lesgeven, maar door de theorie en praktijk veel geleerd mbt eigen vaardigheden.
geplaatst op 27-10-2020
Sjoerd Rooker
NSI-opleiding

Een intensieve en leerzame week waarin je het skiën opnieuw ontdekt

Goed georganiseerde week waarin het skiën natuurlijk centraal staat. Alles wat je jezelf als skiër hebt aangeleerd wordt de grond ingeboord. Je wordt even met je neus op de feiten gedrukt en er wordt je duidelijk gemaakt dat je helemaal niet zo goed kan skiën als dat je denkt. Je begint weer van voor af aan waardoor je in een week enorm veel leert, van pizzapunt tot parallel. Je krijgt les van de beste skiërs van Nederland wat het gaaf maakt. De week bestaat voor 80% uit praktijk en 20% theorie. Zowel praktijk als theorie wordt in het Duits gegeven. Ik heb in deze week meer Duits geleerd dan die 6 jaar op de middelbare school. Laat je gebrekkige Duits dus geen barrière zijn om dit te doen.
Ik heb enorm genoten deze week en veel geleerd en daarvoor wil ik snowsports Academy enorm bedanken!
Ik kan deze week elke wintersporter aanraden. geplaatst op 19-10-2020
Erik Hendriks
Coaching & Teaching

Geweldige praktische ervaring voor wie zijn hobby wil uitdragen als instructeur.

Een praktisch opgezette 2 daagse actieve training waarin alle facetten van het instructeur zijn is aangetipt. Op naar het verder uitbouwen van de aangereikte vaardigheden tijdens de cursus. Dit alles onder de bezielende leiding van enthousiaste begeleiders. geplaatst op 29-09-2020
Marieke Brouwers
NSI-opleiding

Super gezellige en leerzame week!

De ausbilders waren zeer bekwaam en konden heel goed stap voor stap de techniek van het skiën uitleggen. Op het begin kregen we alleen tijdens het skiën niet heel veel feedback, dit is gedurende de week echter wel een stuk meer geworden dus dat is top! Verder waren de theorie lessen echt heel goed. De tekst uit het buik werd door deze lessen een stuk beter te begrijpen. geplaatst op 21-09-2020
Steyn Honig
Extra trainingen

Compliment Martin

Ik heb donderdag 30 januari een dag extra training gehad van Martin.
Hij sprak Engels en Duits . Wat een top leraar. Ik heb veel van hem geleerd. Ik ging door hem met veel vertrouwen mijn her examen in. geplaatst op 03-02-2020
Erwin Dekker
NSI-opleiding

Leuke en intensieve opleiding en een goede voorbereiding voor deel 2 in Oostenrijk!

De NSI opleiding in één week afgerond in Landgraaf. Een gave en intensieve opleiding met heel veel leermomenten. De zeer vakkundige begeleiding door skileraar Leroy verdient zeker een compliment! Gelijk maar ingeschreven voor deel 2 van de opleiding. In juli naar Kaprun...Ik kijk er nu al naar uit! geplaatst op 25-04-2018
Bart Timmermans
2e helft Anwärter

Fantastische ervaring

Vanaf dag 1 heb ik genoten van elke minuut je leert hoe je les moet geven en je verbetert je zelf ook nog met skieeen het was een fantastische ervaring met gezellig mensen en goede begeleiding geplaatst op 20-02-2018
Doortje Noordam
2e helft Anwärter

Topopleiding!

Echt een leuke tijd gehad met snowsports! Als Kurzbeste mijn Anwärter gehaald en nu nog snel even het seizoen in. Thanks voor de gezellige en leerzame 10 dagen!!! geplaatst op 15-02-2018
Cheyenne van Steenveldt
NSI-opleiding

Snowsport Academy NSI Landgraaf was super tof!!! Mis de ski nu al weer onder me voeten.

Afgelopen week heb ik de eerste voorproef naar het Anwärter ski gehad. Heerlijke week in Landgraaf gehad. Hoop geleerd veel tips en aanwijzingen gekregen. En natuurlijk heerlijk geskied en plezier gemaakt. Gelachen en lol gemaakt. Ondanks dat het ook wel een zware week was. Vroeg op en laat erin. Nu moet ik zeggen dat drenthe college toch wel top is in alles samen met Snowsports Academy, want ja door hun communicatie en alles. Hadden wij als student wel een beetje geluk bij het leren. Docent op school die je de theorielessen elke donderdag al op school met je doorneemt helpt zeker!!! Robert bedankt, want zonder al die extra lessen had ik nooi zo’n hoge score kunnen behalen. Maar aangezien we natuurlijk stiekem een voorsprong hadden had ik ook het geluk om soms iets eerder naar me bed te kunnen en niet meer extra hard te hoeven leren, want dat deed ik al vanaf september elke dag een beetje bij beetje hoofdstuk naar hoofdstuk door te nemen.
En ik moet zeggen dat heeft me ontzettend geholpen. Hierdoor was goed optellen in de theorielessen van Landgraaf en me goed concentreren op de praktijk.
Soms best wel lastig als je moe bent of dat er ja hoe zal ik dat nu uitleggen *blozen* knappe skileraar voor je neus staat en ja dan kun je nog wel eens weg dromen en niet helemaal meer luistert naar wat er gezegd werd. Hahaha nee hoor grapje zo erg was het nou ook weer niet. Nee de skileraren en skilerares waren top. Super lief en behulpzaam met alles het leren en tips en adviezen. Ook als je iets na 110 keer nog niet snapte werd het wel een 111 keer uitgelegd of voor gedaan. Dit was heel fijn werken en leren en oefenen en trainen en alles. En daar wil ik nu natuurlijk ze ontzettend voor bedanken.

En natuurlijk hoop ik jullie snel nog terug te zien in Oostenrijk met misschien nog wel meer leuke nieuwe en gezellige skileraren en leraressen. Heb nu al zin in 8 december. Nog een maand om precies te zijn.

Ohja voor mensen die de opleiding niet via school doen. Ook zonder alle vooraf gaande begeleiding mbt theorie zul je het ook halen, want die waren er bij ons ook en geslaagd zijn ze hoor!!!

Dus laat je het dat niet weer houden om de opleiding niet te doen. Maar ga het doen!!!! Want wie weet krijg je nog training of les van die ene knappe vrijgezellige skileraar of skilerares. Hahah of niet ze zijn alle super tof!!!! Betere opleidingsschool en skileraren en skileressen kun je je niet wensen. Stuk voor stuk zijn het toppers!!!

Snowsports Academy ontzettend bedankt!!!! En nu maar alvast heel hard leren voor de Anwärter, want die is al inzicht. Maar ook na mijn Anwärter zijn jullie nog niet van me af. Me Landes kom ik ook zeker volgen bij jullie!!!! geplaatst op 08-11-2017
Gina Faasen
2e helft Anwärter

Super!

Het was wel een zware week, maar ook een super gezellige! Mede dankzij de goede organisatie en Ausbilders heb ik heel veel geleerd. De groep was ondanks de leeftijdsverschillen erg leuk. Kortom, een aanrader! Ik ga zeker hier verder voor mijn Landes, heb er nu al zin in! geplaatst op 25-10-2017
Gijs de Regt
Snowsports 20th Anniversary

Superchille dag!

Na 4 jaar geleden (door keihard te trainen) met de hakken over de sloot m'n Anwärter te hebben gehaald, was het tijd om m'n diploma weer even te updaten.
Heel blij dat ik dit gedaan heb. Leuke mensen leren kennen, en connecties aan mijn netwerk kunnen toevoegen die ik nooit had gevonden zonder hier te zijn. De dag zelf was, in tegenstelling tot de opleiding 4 jaar geleden, niet 'intens en gezellig', maar 'relaxt en gezellig'.
Thanks Snowsports Academy, voor deze geweldig leuke dag! geplaatst op 05-10-2017
Quinty Ridderhof
NSI-opleiding

Onwijs veel geleerd!

In augustus heb ik deelgenomen aan de NSI opleiding in Landgraaf. We maakte lange maar zeer leerzame en leuke dagen! Elke ochtend werden we om 9:00 uur verwacht, vaak in de skihal en anders in het theorielokaal. Rond 21:00 uur sloten we de dag af. De gehele opleiding werd in het Duits gegeven. Dit omdat onze opleider/docent uit Oostenrijk kwam. Een grote uitdaging dus, maar indien nodig kon hij het ook in vloeiend Engels uitleggen of werd je door de medecursisten geholpen met een vertaling naar het Nederlands. We vormden een hecht team! Samen met 2 andere cursisten verbleef ik de gehele week in het Snowworld hotel. Ook dat was goed bevallen, want na zo'n drukke dag kijk je er naar uit om (na het doornemen van de theorie) je ogen te sluiten. Martin was de hele week onze opleider/docent. Ik heb super veel van hem kunnen leren! Naast groepsfeedback, kregen we elke dag verschillende malen persoonlijke feedback, waar je vervolgens direct mee aan de slag kunt. Daarnaast zijn we enkele keren gefilmd om zo je eigen kunnen te analyseren en te bespreken. De groep cursisten was heel divers. De een had slechts 2 jaar ski ervaring, daar waar de ander al van kleins af aan op de piste stond.
Ik kijk er naar uit om de 2e helft van mijn Anwärter opleiding bij Snowsports Academy te volgen!! geplaatst op 04-09-2017
Roy Oudejans
2e helft Anwärter

Super, oder?

Wanneer je in je omgeving vertelt dat je gaat skiën in juli, word je nogal wazig aangekeken. Meteen daarop wordt de vraag gesteld, is dat wel zo handig qua sneeuwconditie? Ja, zeker wel!
Tijdens de NSI waren er al afspraken gemaakt om gezamenlijk voor de tweede helft te gaan. Erg gezellig! Na een lange busreis eindelijk aangekomen in het hotel. Een prima basic hotel met goed eten. Na de kamerindeling en het avondeten werd de cursus geopend. Die avond werd het weekprogramma besproken. Zondag tm donderdag trainen en theorie lessen, vrijdag praktijk examen.

’s Ochtends rond kwart voor 7 ontbijten. Vervolgens met de bus naar de supermarkt om lunch te scoren. Van 9 tot 2 uur op de piste knallen. Daarna weer terug naar het hotel voor de theorielessen die om half 5 begon. 6 uur even avondeten om vervolgens om 7 uur met de volgende theorieles te starten tot half 9. Op sommige avonden had je daarna nog video analyse van je eigen kunnen. Vaak na een lange dag even een ronde lopen met wat groepsgenoten (lees; inmiddels vrienden) om het hoofd leeg te maken en nog wat te drinken.

Wat mij erg opviel was de deskundigheid van onze opleider, Tomas. Wat een geweldig didactisch onderlegd persoon! Waanzinnig veel geleerd deze week. Toch ontbrak het nog aan mijn eigen kunnen. Daarvoor ga ik in oktober terug. Maar hey, niet getreurd; extra weekje skiën in het jaar (:

Kortom, een zeer inspannend leerzaam weekje dat ik voor geen goud had willen missen!
geplaatst op 30-07-2017
Eva den Ouden
2e helft Anwärter

Een leuke en leerzame week!

Het was een superleuke week met veel skiën en theorielessen. De theorielessen kon je de volgende dag meteen toepassen in de praktijk, zowel bij het skiën als bij het lesgeven. Het was een hechte groep en er waren leuke leraren bij! geplaatst op 26-07-2017
Sanne Hulder
2e helft Anwärter

Een week om nooit te vergeten!

Een hele week bezig zijn met je passie, wat wil je nog meer?
Dat samen met een gezellige groep is gewoon een top week. geplaatst op 26-07-2017
Anne Kriege
2e helft Anwärter

Erg genoten van deze fantastische week!

Samen met 18 anderen begonnen aan de tweede helft Anwärter op de Kitzsteinhorn in Juli (!). Na een hele gezellige maar iets te lange busreis kennis gemaakt met de Ausbilders en de volgende dag meteen op naar boven! Met Tomas veel getraint: lange en korte bochten en pflugdrehen en pflugsteuern. De zon scheen, de sneeuw werd daardoor best een beetje zwaar in de middag maar een week lang heel veel geskied, oefeningen gedaan en elkaar feedback gegeven zowel op de piste als tijdens de video anlayses savonds na de theorie. Smiddags theorielessen gehad. Met z'n allen in een zaaltje van het hotel gelachen en geleerd wat er naast het skien allemaal nog meer komt kijken bij het les geven. Duits was voor mij een twijfelpuntje maar na even wennen ook goed te doen. Erg genoten! De sfeer was top, de bergen waren mooi, de zon scheen en dat alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke en leerzame week! Tomas, Michi en iedereen bedankt! geplaatst op 26-07-2017
Joris de Beul
Proeftraining NSI

Meteen aan de slag!

Gisteren het info-moment en de proeftraining voor de Snowsports Academy NSI-opleiding bijgewoond in Snowworld Zoetermeer. De volgorde van de avond werd omgegooid, dus na een hartelijke ontvangst gingen we vrijwel meteen de piste op. Aan de hand van een aantal oefeningen kregen we een eerste indruk van hoe de opleiding verloopt en wat er van de deelnemers verwacht wordt. De skimonitoren van dienst waren zeer toegankelijk, vertelden over hun ervaringen en doorheen de oefeningen konden zij ook een eerste indruk opdoen over onze ski-ervaring. Na 1,5u op de latten werden we opnieuw in het zaaltje verwacht voor het info-moment aan de hand van een duidelijke presentatie. Alle mogelijke aspecten van de opleiding werden behandeld en men kon ook tussendoor vragen stellen die duidelijk beantwoord werden. Naast het feit dat het allemaal goed voorbereid was, vlot verliep en zeer informatief was, viel mij toch ook de gedrevenheid en de hartelijkheid van de medewerkers van Snowsports Academy op. Als ik de ervaring van gisterenavond projecteer naar de opleidingen zelf, dan kan ik me goed voorstellen dat de deelnemers op het einde van de opleiding alleen nog spreken in termen van 'gaaf' en 'top'. Hartelijk dank voor de fijne avond en tot bij de opleiding! geplaatst op 07-07-2017
06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy