Nieuws

Ski- & snowboardleraren event

  • donderdag 20 september 2018

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert Skicentrum Heemskerk in samenwerking met Snowsafety Center, Snowsports Academy, Poederbaas, Epique, Pieps en Hestra een informeel event voor ski- & snowboardleraren. Een dag om te leren, delen en netwerken.

Breaking: NK Freeride wordt Poederbaas Freeride festival!

  • dinsdag 10 juli 2018

Het NK Freeride zal aankomende jaren gehouden gaan worden binnen het Poederbaas Freeride Festival. Dat is wat afgelopen weken is afgesproken door de NKBV (Nederlandse Klim & Bergsport Vereniging) en Poederbaas, de organisatie achter het Poederbaas Freeride Festival.

Kom jij ons team versterken?

  • woensdag 30 mei 2018

Ter versterking van ons team zoeken wij voor op kantoor een enthousiaste en creatieve stagiair(e).

Hoe gaat Snowsports Academy met jouw gegevens om?

  • donderdag 24 mei 2018

Je hebt er de afgelopen weken veel over gehoord: vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Wij maken graag ons privacybeleid bekend.

Onderhoud je eigen materiaal!

  • vrijdag 18 mei 2018

Het winterseizoen is over. Tijd om jouw ski- en/of snowboardmateriaal er eens bij te pakken voor een goede onderhoudsbeurt, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Poederbaas & Snowsports Academy starten samenwerking

  • donderdag 2 november 2017

Aankomende winter zal Poederbaas, bekend van de felgekleurde handgehaakte mutsen, een samenwerking starten met Snowsports Academy.

Ergens anders een opleiding gevolgd?

  • donderdag 6 juli 2017

Heb je bij een andere organisatie een diploma behaald, maar wil je hier bij Snowsports Academy een vervolg aan geven? Dat kan!

14 december 2018 20:17
De eerste decemberopleiding zit erop! ❄️💪🏻☀️
~
@snowsportsacademynl
~
#Anwärter #Landes #Skilehrer #Snowboardlehrer #Zellamsee #Kaprun #snowsports #snowsportsacademy #teamworkmakesthedreamwork #winterison