Nieuws

First Energy Gum nieuwe partner van Snowsports Academy

  • dinsdag 11 februari 2020

First Energy Gum is een kauwgom die je binnen 10 minuten voorziet van een langdurige schone energie boost, extra focus en kracht. Super handig voor elk examenmoment in de opleiding.

Poederbaas NK Freeride

  • vrijdag 11 oktober 2019

SAVE THE DATE: NK FREERIDE 2020 / POEDERBAAS FREERIDE FESTIVAL! Hoe cool is het om mee te doen met het NK freeride? En dan ook nog eens los te gaan op het freeride festival? Lees snel wat er te wachten staat vanaf 7 maart!

Blog: Hoe gaat het binnen een skischool?

  • vrijdag 27 september 2019

Hoe zal een skischool de groepjes verdelen? Waar slaap je als je werkt voor een skischool? Krijg je trainingen? Allemaal vragen die ik mezelf ook af vroeg toen ik als skileraar nog niet bekend was binnen een skischool. In mijn blog geef ik jullie een inkijkje in mijn ervaringen als skileraar.

Open huis Indoorskicentrum Zwolle

  • vrijdag 27 september 2019

Kom langs en bereid je voor op het winterseizoen!

Blog: Hoe vind je een skischool?

  • woensdag 25 september 2019

Heb jij je Anwärter opleiding al? Of ben je daar nog mee bezig? En kijk je uit naar lesgeven bij een skischool? Maar weet je nog niet zo goed waar je op moet letten en waar je naar op zoek bent binnen een skischool? Hier lees je tips & tricks bij het vinden van een skischool die bij jou past!

In Zwolle staat iets moois te gebeuren!

  • maandag 29 juli 2019

In Zwolle staat iets moois te gebeuren. Daar zijn de plannen in een vergevorderd stadium om een nieuwe indoor ski- en snowboard school op te richten, op een toplocatie tussen de A28 en het PEC Zwolle stadion.

Snowsports Academy ondersteunt de NVSV!

  • donderdag 7 februari 2019

Er zijn steeds meer blinden en slechtzienden die op wintersportvakantie gaan. De Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging maakt wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking. Lees verder...

Onderhoud je eigen materiaal!

  • dinsdag 22 januari 2019

Tijd om jouw ski- en/of snowboardmateriaal er eens bij te pakken voor een goede onderhoudsbeurt, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Overname SnowPlanet

  • dinsdag 22 januari 2019

Vanaf 15 januari 2019 is SnowPlanet verder gegaan onder de vlag van SnowWorld. De aandeelhouders van SnowPlanet hebben een akkoord bereikt met SnowWorld, de exploitant van de grootste indoor skipistes in Nederland.

Hoe gaat Snowsports Academy met jouw gegevens om?

  • donderdag 24 mei 2018

Je hebt er de afgelopen weken veel over gehoord: vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Wij maken graag ons privacybeleid bekend.

21 februari 2020 10:12
Heb je inmiddels de Anwärteropleiding afgerond en wil je hier graag een vervolg aan geven?⛷🏂
Na de maand februari starten we op 15 maart met de eerstvolgende Landes 1 opleiding. Het gehele voorjaar staat in het teken van diverse Landesopleidingen op de Kitz. Ben jij klaar voor dit vervolg?!✌🏻
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #landes #landeslehrer #ski #snowboard #freestyle #slalom #eigenvaardigheid #gelände #Kitzsteinhorn #Kaprun