Nieuws

Word jij onze nieuwe collega bij SnowSportCenter Utrecht?

  • maandag 18 juli 2022

Wij zoeken gediplomeerde ski- en snowboardleraren die t/m maart 2023 inzetbaar zijn als ski- en snowboardinstructeur 's avonds en/of in het weekend.

Gediplomeerd ski en/of snowboardleraar gezocht!

  • donderdag 14 juli 2022

Wil je graag van je hobby je beroep maken? Haal je plezier uit lesgeven? Vind jij het belangrijk om ook onze gasten een plezierige ski beleving te geven? Lijkt het je leuk om te werken in de gezelligste indoor skihal van Brabant?

De groenste buitenskibaan van Nederland

  • vrijdag 23 juli 2021

In samenwerking met Swedice, haalt Outdoor Valley Wintersport nu de nieuwste generatie skimat van Neveplast naar Nederland.

Blog: Hoe gaat het binnen een skischool?

  • vrijdag 27 september 2019

Hoe zal een skischool de groepjes verdelen? Waar slaap je als je werkt voor een skischool? Krijg je trainingen? Allemaal vragen die ik mezelf ook af vroeg toen ik als skileraar nog niet bekend was binnen een skischool. In mijn blog geef ik jullie een inkijkje in mijn ervaringen als skileraar.

Blog: Hoe vind je een skischool?

  • woensdag 25 september 2019

Heb jij je Anwärter opleiding al? Of ben je daar nog mee bezig? En kijk je uit naar lesgeven bij een skischool? Maar weet je nog niet zo goed waar je op moet letten en waar je naar op zoek bent binnen een skischool? Hier lees je tips & tricks bij het vinden van een skischool die bij jou past!

Onderhoud je eigen materiaal!

  • dinsdag 22 januari 2019

Tijd om jouw ski- en/of snowboardmateriaal er eens bij te pakken voor een goede onderhoudsbeurt, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Hoe gaat Snowsports Academy met jouw gegevens om?

  • donderdag 24 mei 2018

Je hebt er de afgelopen weken veel over gehoord: vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Wij maken graag ons privacybeleid bekend.

Ergens anders een opleiding gevolgd?

  • donderdag 6 juli 2017

Heb je bij een andere organisatie een diploma behaald, maar wil je hier bij Snowsports Academy een vervolg aan geven? Dat kan!

15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!