Nieuws

In Zwolle staat iets moois te gebeuren!

  • maandag 29 juli 2019

In Zwolle staat iets moois te gebeuren. Daar zijn de plannen in een vergevorderd stadium om een nieuwe indoor ski- en snowboard school op te richten, op een toplocatie tussen de A28 en het PEC Zwolle stadion.

Lesgeven Down Under?

  • vrijdag 15 februari 2019

Deze zomer naar Australië, surfen, Great Barrier Reef of the Outback? Nee?! Je kunt ook lesgeven als ski- of snowboardleraar in het grootste skigebied van state Victoria, Australië.

Onderhoud je eigen materiaal!

  • dinsdag 22 januari 2019

Het winterseizoen is over. Tijd om jouw ski- en/of snowboardmateriaal er eens bij te pakken voor een goede onderhoudsbeurt, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Overname SnowPlanet

  • dinsdag 22 januari 2019

Vanaf 15 januari 2019 is SnowPlanet verder gegaan onder de vlag van SnowWorld. De aandeelhouders van SnowPlanet hebben een akkoord bereikt met SnowWorld, de exploitant van de grootste indoor skipistes in Nederland.

Hoe gaat Snowsports Academy met jouw gegevens om?

  • donderdag 24 mei 2018

Je hebt er de afgelopen weken veel over gehoord: vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Wij maken graag ons privacybeleid bekend.

Ergens anders een opleiding gevolgd?

  • donderdag 6 juli 2017

Heb je bij een andere organisatie een diploma behaald, maar wil je hier bij Snowsports Academy een vervolg aan geven? Dat kan!

17 augustus 2019 13:26
📃✅🔜🏔🇦🇹
#anwärter #snowsportsacademy #snowworld