Take your Time

Locatie Voorbereidingsdag: SnowWorld Zoetermeer 
Locatie NSI-opleiding:  SnowWorld Zoetermeer (in drie verschillende weekenden)
Locatie Oostenrijk: Kaprun (Kitzsteinhorn) en Bruck
Prijs: V.a. € 1845,- (excl. busreis)
Inschrijven  


Met het pakket 'Take your Time' neem je in alle rust tijd voor de Anwärteropleiding. Volg de complete opleiding in jouw gewenste tempo en behaal het officiële diploma om les te mogen geven in de sneeuw. Wat houdt dit in?

Voorbereidingsdag

We nemen tijdens deze leerzame dag de belangrijkse vakken Bewegungslehre & Unterrichtslehre door. Hierin doorlopen we in samenvatting, de informatie door die tijdens de NSI-opleiding terugkomt. Vragen als; wat komt er tijdens een ski- of snowboardles om de hoek kijken en welke fasen van een bocht zijn er, worden beantwoord.
Na de theorieles gaan we de baan op om o.a. de eigenvaardigheid te verbeteren, maar ook zullen eindvormen/examenafdalingen doorgelopen worden. Ten slotte vindt er nog een Duitse bijles plaats, om alvast wat aan het Duits te wennen. Kortom, een super leerzame en gezellige dag.

Meer informatie vind je hier

NSI-opleiding WEEKEND

Deze opleiding vindt niet doordeweeks plaats, maar in drie verschillende weekenden. Dé mogelijkheid voor degene die doordeweeks geen vrij kan krijgen of gewoon simpelweg alleen in weekend aan de slag wilt gaan. Zo kun je op jouw gemak de NSI-opleiding volgen. 

2e helft Anwärter

Als je in het bezit bent van het NSI-diploma (1e helft Anwärter), dan kun je verder gaan met de 2e helft Anwärteropleiding. Deze opleiding vindt geheel in Oostenrijk plaats en duurt zes dagen. Van 's ochtends vroeg tot een uur of twee in de middag wordt er geskied of geboard. Aan het einde van de dag en 's avonds na het eten zijn de theorielessen. Op de laatste dag vinden de examens plaats.

De 2e helft Anwärter vindt plaats op de Kitzsteinhorn (Kaprun). We verblijven met het hotel in het pitoreske plaatsje Bruck an der Großglocknerstraße. Tijdens deze super gave, zware en vooral leerzame opleidingsweek gaan we aan de slag met de eigenvaardigheid, komen de schoolse afdalingen weer aan bod en ligt de lat weer iets hoger dan bij de NSI-opleiding. Het lesgeefexamen, wat in de skihal nog in het Nederlands mocht, zal nu in het Duits plaatsvinden.

Na de opleidingsweek heb je diploma in handen met officiële Oostenrijkse erkenning en kun je lesgeven in heel Oostenrijk of andere Alpenlanden. Met dit diploma ben je officieel gecertificeerd om beginners en licht gevorderden les te geven op de piste. Naast het diploma ben je een gave ervaring rijker en heb je weer veel extra meters in de benen.

Deze opleiding volg je in maand juli of oktober. De totale groep waarmee we afreizen naar Oostenrijk is iets kleiner dan in de maanden april of december. In hotel Lukashansl krijg je de beschikking over een 1P-kamer. 

Meer informatie vind je hier

Busreis

Mocht je nog geen rijbewijs hebben of de uitdaging met vervoer richting Oostenrijk, dan kan je altijd nog mee met de Snowsportsbus naar Oostenrijk. Als extra service biedt Snowsports Academy een busreis aan. Deze bus rijdt natuurlijk heen en terug, maar brengt je bovendien ook elke dag, via de supermarkt, naar de piste.

06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy