Take your Time

Locatie Voorbereidingsdag: SnowWorld Zoetermeer 
Locatie NSI-opleiding:  SnowWorld Zoetermeer (in drie verschillende weekenden)
Locatie Oostenrijk: Kaprun (Kitzsteinhorn) en Bruck
Prijs: € 1765,- (excl. busreis)
Inschrijven  


Met het pakket 'Take your Time' neem je in alle rust tijd voor de Anwärteropleiding. Volg de complete opleiding in jouw gewenste tempo en behaal het officiële diploma om les te mogen geven in de sneeuw. Wat houdt dit in?

Voorbereidingsdag

We nemen de belangrijkse vakken Bewegungslehre & Unterrichtslehre door tijdens de theorieles. Hierin nemen we, in samenvatting, de informatie door die tijdens de NSI-opleiding terugkomt. Vragen als; wat komt er tijdens een ski- of snowboardles om de hoek kijken en welke fasen van een bocht zijn er, worden beantwoord.
Na de theorieles gaan we de baan op om o.a. de eigenvaardigheid te verbeteren, maar ook zullen eindvormen/examenafdalingen doorgelopen worden. Ten slotte vindt er nog een Duitse bijles plaats, om alvast wat aan het Duits te wennen. Kortom, een super leerzame en gezellige dag.

Meer informatie

NSI-opleiding WEEKEND

Deze opleiding vindt niet doordeweeks plaats, maar in drie verschillende weekenden. Dé mogelijkheid voor degene die doordeweeks geen vrij kan krijgen of gewoon simpelweg alleen in weekend aan de slag wilt gaan.  

De opleiding voor National Snowsports Instructor (1e helft van de Anwärter) is opgebouwd uit de volgende weekenden:

  • zaterdag 14 en zondag 15 april 2018
  • zaterdag 21 en zondag 22 april 2018
  • zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018

2e helft Anwärter

Als je in het bezit bent van het NSI-diploma (1e helft Anwärter), dan kun je verder gaan met de 2e helft Anwärteropleiding. Deze opleiding vindt geheel in Oostenrijk plaats en duurt zes dagen. Van 's ochtends vroeg tot een uur of twee in de middag wordt er geskied of geboard. Aan het einde van de dag en 's avonds na het eten zijn de theorielessen. Op de laatste dag vinden de examens plaats.

Deze opleiding volg je in maand juli of oktober. De totale groep waarmee we afreizen naar Oostenrijk is iets kleiner dan in de maanden april of december. In hotel Lukashansl krijg je de beschikking over een 1P-kamer. 

Meer informatie

Busreis (optioneel)

Mocht je nog geen rijbewijs hebben of de uitdaging met vervoer richting Oostenrijk, dan kan je altijd nog mee met de Snowsportsbus naar Oostenrijk. Als extra service biedt Snowsports Academy een busreis aan. Deze bus rijdt natuurlijk heen en terug, maar brengt je bovendien ook elke dag, via de supermarkt, naar de piste.

05 december 2018 09:12
Afgelopen week hebben we een gave training gegeven voor alle ski- en snowboardleraren/leraressen van SnowPlanet Spaarnwoude. Trots op onze samenwerking! 💪🏻
~
📍Opleidingslocate
@snowplanetamsterdam
~
#snowsportsacademy #snowplanet #spaarnwoude #opleidingslocatie #skileraren #snowboardleraren #training #skilessen #snowboardlessen