Duaal

Locatie Voorbereidingsdag:  SnowWorld Zoetermeer
Locatie NSI-opleiding:  SnowWorld Zoetermeer, Landgraaf, Montana Snowcenter of SnowPlanet Spaarnwoude
Locatie Oostenrijk: Kaprun (Kitzsteinhorn) en Bruck
Prijs: V.a. € 2775,- (incl. tweeweekse busreis)

Inschrijven

 

Wil je naast jouw Anwärterdiploma ski ook het Anwärterdiploma snowboard halen, of andersom? Dan kan met ons Anwärter Duaal pakket. Met beide Anwärterdiploma's ben je interessant voor elke skischool en kun je ingezet worden als ski- en snowboardleraar. Volg nu deze unieke 18-daagse opleiding!

Voorbereidingsdag

We nemen tijdens deze leerzame dag de belangrijkse vakken Bewegungslehre & Unterrichtslehre door. Hierin doorlopen we in samenvatting, de informatie door die tijdens de NSI-opleiding terugkomt. Vragen als; wat komt er tijdens een ski- of snowboardles om de hoek kijken en welke fasen van een bocht zijn er, worden beantwoord.
Na de theorieles gaan we de baan op om o.a. de eigenvaardigheid te verbeteren, maar ook zullen eindvormen/examenafdalingen doorgelopen worden. Ten slotte vindt er nog een Duitse bijles plaats, om alvast wat aan het Duits te wennen. Kortom, een super leerzame en gezellige dag.

Meer informatie over Voorbereidingsdag

NSI-opleiding

Je volgt de NSI-opleiding in de discipline waarin je voor jezelf de meeste uitdaging ziet. Dit kun je ook nog na de voorbereidingstraining voor jezelf bepalen. Board je de laatste jaren de piste af, dan is het slim om het eerste gedeelte van de opleiding in de discipline ski te volgen. Bind je elk jaar de latten onder de voeten en is het snowboarden al even geleden, dan kun je het beste de NSI-opleiding in de discipline snowboard volgen.

Instroomeisen:

  • Skiën: parallel van een rode piste af.
  • Snowboarden: gecarved van een blauwe piste af.

Anwärter

Na de NSI-opleiding volg je de 2e helft Anwärter in Oostenrijk. Tijdens deze week gaan we verder daar waar we in Nederland gebleven zijn, ligt de lat weer iets hoger en volg je nieuwe theorielessen. Ook komt er een vierde examenafdaling bij. Kortom, na deze week mag jij jezelf Anwärterleraar noemen. 

Anwärter Duaal

Als je de gehele Anwärteropleiding hebt gevolgd, kun je in de laatste zes dagen het Anwärterdiploma behalen in de andere discipline. Je slaat dus de NSI-opleiding over en hoeft dus geen 12, maar 6 dagen opleiding te volgen.

Meer informatie over 2e helft Anwärteropleiding

Busreis

Mocht je nog geen rijbewijs hebben of problemen met vervoer richting Oostenrijk, dan kan je altijd nog mee met de Snowsportsbus naar Oostenrijk. Als extra service biedt Snowsports Academy een busreis aan. Deze bus rijdt natuurlijk heen en terug, maar brengt je bovendien ook elke dag via de supermarkt naar de piste.

04 Dec 2020 16:25
Actie voor JOU als ski- of snowboardleraar!🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je krijgt komende week van 7 t/m 13 december 15% KORTING bij alle bovenstaande rolbanen. Boek nu een (proef)les en kom zo aan je piste-kilometers!😎
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HOE HET WERKT👇🏼
De gehele week kun je met 15% korting een les boeken bij de rolbaan bij jou in de buurt. De les dien je in deze week te reserveren, maar hoeft niet per se in deze week plaats te vinden. Check dus snel je agenda🗓, zodat jij jouw ski/snowboard outfit weer van zolder kan halen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DOE MEE EN WIN!💥
Maak daarnaast kans op een Snowsports Academy hoodie of 1 van de 10 Snowsports Academy buffs! Deel de post in je story en tag de rolbaan (en ons 😏) waar jij wilt gaan trainen met de hashtag #weekvanderolbaan. En wie weet ga jij ook nog met één van de prijzen aan de haal!🙌🏼
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #rolbaan #weekvanderolbaan #pistekilometers #trainen #skileraar #snowbordleraar #wintersport #nederland