Team Member : Annemijn Fleer

Naam: Annemijn Fleer
Woonachtig in:


Info:

Hallo daar!

Mijn naam is Annemijn, ik ben de nieuwe stagiaire! Ik zal aankomend seizoen actief zijn binnen het team van Snowsports Academy. Studeren doe ik in Haarlem, aan het CIOS. Binnen het CIOS heb ik de keuzevakken skiën, snowboarden en sneeuwsport gekozen. Vandaar ook de link met Snowsports Academy. De sneeuwsport, het lesgeven en de vrijheid hebben mij verliefd gemaakt op het vak.

Mijn NSI-opleidingen en anwärter-opleidingen heb ik allemaal gevolgd bij Snowsports Academy. Tijdens die opleidingsweken kreeg ik bewondering voor de organisatie. Want hoe tof is het als je zoveel verschillende opleidingsweken kan organiseren op zoveel verschillende plekken tegelijk? Het maakte mij nieuwsgierig naar de achtergrond van Snowsports Academy. Want hoe zit dit bedrijf in elkaar? En hoe gaat het in zijn werk?

Ik heb stage gelopen in het buitenland als ski- en snowboardleraar en dat heeft mij gemaakt tot de leraar die ik nu ben. Want jeetje, wat leer je daar veel! Ook heb ik ingezien dat ik het interessant vindt om mezelf op nog veel meer vlakken te ontwikkelen. Ik was op zoek naar een stage waarbij ik mijn kwaliteiten kan gebruiken en benadrukken. Ik denk dat ik een goed stage adres gevonden heb om mezelf te ontwikkelen.


Ik zal tijdens deze stage vooral de social media taken op mij nemen. Houd onze pagina's dus goed in de gaten! Want er zullen binnen no-time nieuwe stukjes op staan! Check ook alvast mijn geschreven blogs!

Behaalde diploma's:

 

NSI 1 & 2 Ski en Snowboard

Indoorrolopleiding Ski en Snowboard

Ski Anwärter

Snowboard Anwärter

 

 

19 november 2019 12:18
𝚕𝚊𝚜𝚝 𝚖𝚒𝚗𝚞𝚝𝚎 𝙰𝚗𝚠ä𝚛𝚝𝚎𝚛
.
.
Ready om last minute ski- en/of snowboardleraar te worden? Dan hebben wij dé opleiding voor jou! Een 10-daagse Anwärteropleiding. Check de link in onze bio!
#snowsportsacademy #ski #snowboard #winter #snowydays #peakperformance #kitzsteinhorn #lastminuteanwarter #anwärterlehr