Techniektraining op hoog niveau

Nieuw - Voor onze Members en alle ski- en snowboardleraren in Nederland bieden we techniektrainingen aan op hoog niveau. Deze trainingen geven we zowel in Nederland als Oostenrijk. Onder leiding van een bekende ‘Staatliche’ opleider proberen we je leercurve positief te beinvloeden. Net zoals in de opleiding, alleen zonder examen.

Voor en door ski- en snowboardleraren

We bieden deze trainingen aan om ski- en snowboardleraren op niveau te houden. Daarnaast zijn dit leerzame trainingen om jezelf uit te dagen en buiten je comfortzone te gaan. Ideale trainingen voor iedere ski- of snowboardleraar die verder wilt!

Members van Snowsports Academy hebben recht op een leuke korting.

Persoonlijke ontwikkeling

Herhaling, training en perfectioneren van de schoolse technieken. Denk aan dynamische lange/korte bochten en het doornemen van de technische vaardigheden. Je volgt deze training om je eigenvaardigheid in stand te houden en op een hoger niveau te komen richting het winterseizoen. Deze trainingen zijn perfect geschikt voor skiërs en snowboarders die hun Anwärter of Landes in bezit hebben en verder willen gaan.

Tijdens deze leerzame en vooral leuke trainingen gaan we verder met de verschillende theorie-en praktijkonderdelen die je in de opleiding hebt gehad. Voordat we actief aan de slag gaan herhalen we, m.b.v. de theorievakken 'Bewegungs- & Unterrichtslehre', de verschillende technieken. Vervolgens gaan we de piste op om aan de eigenvaardigheid te werken. Uiteraard maken we gebruik van video’s en uitdagende werkvormen.

Voordelen van de trainingen zijn:
  • Voorbereid op een opleiding;
  • Trainen op eigen niveau;
  • Buiten je comfortzone;
  • Persoonlijke ontwikkling;
  • Ook theorievoorbereiding komt aan bod;
  • Members ontvangen een korting op de training & baantoegang;
  • En natuurlijk hartstikke gezellig.

Graag nog even contact?

Ben je enthousiast, wil je graag meedoen en heb je nog vragen, dan kun je eenvoudig via o.a. WhatsApp contact met ons opnemen. 
Heb je daarnaast extra verzoeken of andere wensen, geef dit aan graag ons door.

15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!