Online informatiemiddag

We hopen dat we snel onze gratis proeftrainingen en opleidingen kunnen organiseren in de sneeuwhallen. We zijn gemotiveerd voor het nieuwe seizoen en wij staan klaar voor de eerstvolgende opleidingen! Check hier meer informatie over onze opleidingen m.b.t. de coronacrisis.


Niet offline, dan maar online

Om jou toch zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons als organisatie en onze opleidingen tot ski- en snowboardleraar, organiseren we leuke online informatiemiddagen. Volg vanaf de bank thuis onze presentatie en stel al jouw vragen die je hebt over onze opledingen. 

Hieronder vind je de data wanneer we deze middagen organiseren. Meld jezelf even aan voor deze bijeenkomst. Na de inschrijving ontvang je onze uitnodigingslink. Schrijf je vragen alvast op, zodat we deze vragen tijdens de presentatie kunnen doornemen.

Tot dan!

Team Snowsports Academy

Data Online informatiemiddag

Van Tot Omschrijving Info Prijs Inschrijven
09-06-2020 09-06-2020 Online informatiemiddag info   inschrijven
09-06-2020 tot 09-06-2020
Online informatiemiddag
meer info | inschrijven
20 mei 2020 10:56
We hebben met z’n allen nog wat tegoed! Het zit ons niet lekker dat we de winter zo abrupt hebben moeten afbreken.😔 Afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest met de voorbereidingen voor alle komende opleidingen. Er zullen in de zomer en richting het nieuwe winterseizoen extra opleidingen komen, maar ook nieuwe locaties. Dit allemaal in een verantwoorde opzet.

We houden vanuit onze backoffice de situatie nauwlettend in de gaten en doen er alles aan om de opleidingsplannen te realiseren. De eerste lichten ✅ gaan alweer op groen!

Wij zijn voor komend seizoen nog meer gemotiveerd om het nieuwe winterseizoen af te trappen.💪🏻 We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen in binnen, maar zeker ook buitenland!
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #opleidingen #nederland #oostenrijk #anwärter #NSI #skileraar #snowboardleraar #skilehrer #snowboardlehrer