Snowsports 20th Anniversary

Dit jaar bestaat Snowsports Academy 20 jaar. Wat een mijlpaal! Hier staan we dan ook graag bij stil. En waar kunnen we dat beter doen, dan in de sneeuw. We organiseren een uniek weekend, waar je als leraar gewoon bij moet zijn!


Ben jij er ook bij?

Onder de noemer SNOWSPORTS 20th ANNIVERSARY organiseren we drie dagen, waarin we onze liefde en passie voor de sneeuwsport delen. Iets waar we al 20 jaar enorm veel plezier in hebben.

Van VRIJDAG 16 T/M MAANDAG 19 OKTOBER vindt dit leerzame, vette en bomvolle jubileum plaats. We trainen op verschillende technieken, je volgt interessante clinics, maakt kans op vette prijzen en het weekend staat vooral in het teken van heel veel plezier. Na afloop ontvang je als cadeau ook nog een officieel Bijscholingscertificaat, zodat je diploma weer twee jaar geldig is. Ben jij er ook bij?


Wat kun je verwachten?

De Snowsports 20th Anniversary vindt plaats op de Kitzsteinhorn (Kaprun) en in hotel Lukashansl in Bruck an der Grossglockernerstrasse. De aanreisdag is op vrijdag 16 oktober en afreizen doen we op maandagmiddag 19 oktober. Het programma zal gevuld worden met:

 • Techniekprogramma op de Kitzsteinhorn
 • Interessante presentaties/clinics vanuit de (sneeuw)sport
 • Uitgebreide workshop wax- en slijpen i.s.m. VOLA
 • Verloting van vette prijzen
 • Party-time!


Kosten

Early Bird! (t/m 1 mei 2020) € 355,- p.p.
Normale prijs € 395,- p.p.


VOL = VOL!

Voor deze speciale jubileum-editie hebben we een beperkt aantal plekken. Wil jij verzekerd zijn van een plek tijdens de Snowsports 20th Anniversary? Schrijf je dan gelijk in als Early Bird! Wacht niet te lang met het kopen van je Early Bird ticket. De klok geeft aan hoeveel tijd je nog hebt.

We verwachten veel aanmeldingen op de reguliere tickets, dus zorg ervoor dat je deze voordelig en zo snel mogelijk in huis haalt.

 

Inclusief:   Exclusief:
 • Drie overnachtingen                                                  
 • Ontbijt en avondeten                                               
 • Driedaagse liftpas
 • Training o.l.v. Staatliche opleider
 • Fortbildung Bestätigung (certificaat)
 • Deelname aan verloting van vette prijzen
 • Interessante presentaties en clinics
 • Snowsports Academy goodie

X Vervoer
X Lunch en overige drankjes
X Huur materiaal

Wil je nog graag een nachtje langer blijven? Geen probleem! Het is mogelijk om een extra nacht bij te boeken voor € 50,- per nacht (op basis van halfpension).


Vragen?

Ben je enthousiast, wil je graag meedoen en heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Heb je daarnaast extra verzoeken of andere wensen, geef dit aan ons door.

Tot dan!

Snowsports Academy
Edwin, Alan, Eelke en Sven 


07 april 2020 16:12
Het jaar 2020 is nog niet klaar! Ondanks dat de huidige winter abrupt is geëindigd, zijn we toch volop bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.💪🏻💥
We willen jullie bedanken voor het meedenken hierin, het verplaatsen en al aanmelden voor onze opleidingen. Tof dat jullie passie voor de sneeuwsport niet verloren gaat!👌🏻🙏🏼 Ondanks dat we nog niet weten wanneer bepaalde opleidingen doorgaan, kun je jezelf evengoed aanmelden. Betalen doe je pas als de opleiding definitief doorgaat.

We zijn gemotiveerd voor het nieuwe seizoen en we zijn dan ook volop in actie voor de komende opleidingen!✌🏻❄️
.
.
#snowsportsacademy #snowsports #office #officelife #ruimanderhalvemeterafstand #hetmooisteberoep