Tirol

Na het volgen van de complete Anwärteropleiding bij Snowsports Academy, kun je aan de slag bij de onderstaande skischolen. Ook als je Anwärterdiploma nog niet op het vereiste niveau is!

Download sollicitatieformulier

Vorarlberg

Werken in Vorarlberg

Tirol

Werken in Tirol

Salzburg

Werken in Salzburg

 Karinthië

Werken in Karinthië

 Oberösterreich

Werken in Oberösterreich

 

 

Schischule Fügen-Hochfügen

Heb jij zin om in een jong en gemotiveerd team te werken? Heb jij plezier in het skiën en wil jij het liefst de hele winter in de bergen zijn? Meld je dan nu aan!

Skischule Fügen-Hochfügen zoekt nieuwe leraren voor het nieuwe winterseizoen 2021-2022:

 • Ski- en Duaalleraren, minimaal Anwärter of hoger
 • Kinderanimateur/in

Talenkennis:

 • Duits en Engels (vereisten)
 • Nederlands en Frans (als voordeel)

Wat wij bieden:

 • Jong en gezellig team
 • Goede betaling
 • Skipas voor het gehele Zillertal
 • Skilerarentraining
 • Onderkomen via de Skischool

Wij zijn op zoek naar mensen voor in de periode:

Gehele seizoen (ongeveer 19 december 2021 tot ongeveer 20 april 2022)

In de vakanties (20.02.2022 - 04.03.2022)

De vergoeding volgens collectieve overeenkomst met bereidheid tot overbetaling afhankelijk van de kwalificatie.
Bij interesse kan je een sollicatiebrief met foto sturen naar skiinfo@hochfuegen.com via onderstaande link

Sport Kostenzer KG

Schischule - Schiverleih
Werner Kostenzer
GF Michael Huber
www.schischule-kostenzer.at

 

SOLLICITEER

 

Skischool Berwang:

Skischool Berwang in de Tiroler Zugspitz Arena is op zoek naar Nederlandse Skileraren/ leraressen, zowel voor het hele seizoen als voor de vakantieperiodes

Wij zoeken:

 • Hulpkrachten zonder Anwärter 
 • Skileraren/leraressen met Anwärter
 • Landeskileraren / leraressen 

Vereiste talenkennis: Duits, Engels, Nederlands en Frans is van voordeel

Wij bieden:

 • Leraarpak
 • Liftpas
 • Onderkomen 

Alpinski- und Snowboardschule Berwang
www.skischule-berwang.at
telefoon +43 5674 8132

SOLLICITEER


Skischool Rofan - Achensee

Voor een skischool in het skigebied Rofan bij de Achensee zoeken wij nog enthousiaste ski-leraren/leraressen die ons gezellige team willen komen versterken komend winterseizoen.

Naast een goede beloning word onderdak en eten geregeld evenals een seizoensskipas en een skipak van de skischool. Uiteraard dien je wel in het bezit van een anwarter te zijn of bereid zijn deze te halen.

Sollicitaties kun je in het Nederlands mailen!

www.skischule-achensee.at

SOLLICITEER


Skischule TOP Ellmau

Ben jij een fanatieke wintersporter en hou je van een uitdaging? Ben jij enthousiast, communicatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de baan voor jou.

Wij zoeken:

Minimum leeftijd 18 jaar. Het volgen van de Anwärteropleiding en enige Duitse taalvaardigheden vereist. Wij zijn opzoek naar versterking voor het gehele winterseizoen, maar ook voor enkele weken om les te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de voorjaarsvakanties!

Wij bieden:

 • Een prachtig ski-outfit!
 • Werken in één van de leukste skigebieden in een jong en dynamisch team!
 • Tijdens het verblijf wordt vanzelfsprekend een kamer voor je geregeld en je skipas krijg je tegen een kleine vergoeding.
 • Betaling volgens de CAO.
 • Werk samen met meerdere Nederlandse collega’s in een fantastische omgeving.
 • Elke maandag organiseren de leraren voor Ellmau een demo-show & woensdag skilerarenparty!!! (met een gratis drankje en een hapje )

Interesse?
Ben je geïnteresseerd, wil je ons team komen versterken in de Oostenrijkse sneeuw of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lisanne Stok.

Top Skischule Ellmau
Alte Str.3
6352 Ellmau
+43 (0)5358 3700

www.topskischule.com

SOLLICITEER


Skischule Aktiv - Fügen en Hoch Fügen (Zillertal)

Wij zoeken:

Schischule Aktiv zoekt vóór het seizoen begint altijd circa 15 Nederlandse skileraren en één snowboardleraar voor het gehele seizoen + circa 3 extra skileraren voor de vakantieweken. Duaal leraren zijn ook welkom.

Wij bieden:

Aktiv is een kleine skischool in Fügen en Hoch Fügen (Zillertal) met circa 25 skileraren. Er werken voornamelijk Nederlandse skileraren die elk jaar weer terug komen en het is erg gezellig. Hele nette kamers, douche en keuken waar je slaapt, midden in het centrum en vlak bij de pistes van Fügen. De skiklasjes bestaan maximaal uit zeven kinderen! Dus ook niet in het hoogseizoen met 15 kinderen achter je aan, zoals bij zoveel skischolen.

Onderling is de collegialiteit erg gezellig en ook het contact met de andere skischolen is erg gezellig. Salaris is goed. Je betaalt alleen voor gas en elektra en er is een deal gemaakt met een vier-sterren Hotel (naast de apres ski bar) waar je een driegangen menu voor € 6,50 kunt krijgen.

Ben jij op zoek naar een hele gezellige en leuke job in de winter en heb je het Anwärterdiploma (is een must), solliciteer dan. Daar vind je meer informatie en kan je gelijk solliciteren. Je mag ook met wat vrienden of vriendinnen samen reageren. Moet je nog de Anwärter halen in oktober of november, dan kunnen we jou helaas nog niets definitiefs aanbieden. Laat het s.v.p. dan direct na je opleiding weten. Vaak zijn wij eind december en begin januari nog op zoek naar gediplomeerde leraren!

Er is een hechte groep ontstaan in de afgelopen jaren. Deze kennen elkaar goed en nieuwe leraren worden goed opgenomen in de groep. Er is ook in Nederland contact met elkaar en gezamenlijk wordt het nieuwe seizoen voorbereid. 

Skischule Aktiv 
06-51957877
www.schi-aktiv.at 

SOLLICITEER


Fugen
Zillertal en Alpbachtal

Skischool Skicheck is op zoek naar Nederlandse skileraren zowel voor het gehele seizoen als voor de vakantieperiodes. In het gezellige Oostenrijkse Fugen en het Tiroolse Alpbachtal hebben wij een enthousiast team skileraren. Wij bieden een goed vast loon, accommodatie en gegarandeerd een mooie tijd! Interesse in een fantastische baan in een mooie omgeving?

Skicheck is een goede skischool met zeer goede leraren. Er wordt veel priveles gegeven, maar ook les aan kleine groepjes (max 7 personen). Een deel van de leraren heeft zich gespecialiseerd in off piste lessen, anderen in race training. Kijk maar eens rond op www.skialpbach.com en www.ski-zillertal.com (Spieljoch/Fugen). Sluit je aan bij ons en doe er je voordeel mee om met goede leraren samen te werken.

SOLLICITEER


Adventure Snowsportschule Gerlos Total

"Kwaliteit boven Kwantiteit." De Ski- en Snowboardschool van Gerlos, opgericht in 1990. In onze ski- en snowboardschool kunt u terecht voor ski- en snowboardlessen in verschillende niveau’s voor volwassenen en kinderen. Onze opgeleide ski- en snowboardleraren staan garant voor kwaliteit, perfectie, lol, zekerheid en avontuur. Ook lessen van Nederlandse leraren mogelijk.

Wij zoeken:

Voor de komende winter zijn wij nog op zoek naar skileraren en snowboardleraren evt. duaalleraren. Ook een stagiair kan hier werken.

Kan jij jezelf vinden in de volgende punten:

 • Je bent gemotiveerd.
 • Kan goed samenwerken.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Duitse en Engelse taal.
 • En je houdt van skien en kan dit ook goed.

Dan ben jij de persoon die bij ons past! Wij zoeken voor de volgende functies nog mensen:

 • Skileraren met Anwärter diploma
 • Duaalleraren
Ben je geinterseerd bent om bij Schischule Gerlos te werken, stuur dan jouw motivatiebrief, C.V. en een actuele foto toe.

Wij verheugen ons op een goede samenwerking in ons jonge en gemotiveerde team. Meer informatie en ervaringen van (Nederlandse) leraren kun je vinden op de Facebooksite van Gerlos Total.

Voor verdere vragen kan je altijd contact met ons opnemen!

Adventure-Snowsportschule Gerlos Total

Maria Kupfner
www.schischule-gerlos.at 

SOLLICITEER


Skischule Kirchberg Aktiv - Kirchberg 

Skischule Kirchberg Aktiv zoekt voor het winterseizoen nog skileraren. We zijn een gezellige en kleine skischool onderaan de Fleckalmbahn in Kirchberg in Tirol. Wij maken geen onderscheid tussen kinder- en volwassenenleraren.

Wel zoeken wij nog een lerares voor kinderen tussen de 3,5 en 5 jaar oud. Onze leraren moeten tenminste in het bezit zijn van een Anwärterdiploma.

Je krijgt bij ons een goede vergoeding voor het lesgeven en tevens krijg je de mogelijkheid om in ons lerarenhuis te overnachten.

Voor meer informatie kun je bellen met:

Skischule Kirchberg Aktiv
0043-(0)6642112780
www.skischulekirchbergaktiv.at

SOLLICITEER

Skischule Mayrhofen - Mayrhofen

Wir suchen für die kommende Wintersaison Holländische Skilehrer/Kinderskilehrer, die gerne in einem jungen, motivierten Team arbeiten möchten. Wir freuen uns auf jede Bewerbung!

Gezocht voor het komende winterseizoen Nederlandse skileraren/kinderskileraren, die graag in een jong, gemotiveerd team willen werken. Wij verheugen ons op elke sollicitatie!

Thanner Michael
Skischule Mayrhofen 3000
www.mayrhofen3000.at

SOLLICITEER


Ski-& Snowboardschule Hochtal Wildschönau - Auffach

Wij zijn op zoek naar gezellige ski en snowboard leraren voor het hele seizoen en ook voor in de vakanties.

Wij zoeken:

 • Anwärter of hoger.
 • Enthousiast en sociaal.
 • Samenwerken met collega’s
 • Basis Duits en Engels spreken.

Wat bieden wij:

 • Gezellig team.
 • 1x per week skileraren training.
 • Loon en onderkomen.
 • Skilerarenpak.
 • Eventueel ski en snowboard outfit (schoenen ski/snowboard) tegen kleine betaling.
 • Liftkaart voor het gebied Wildschonau.

Voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, neem dan contact met ons op.

Skischool eigenaar Richard Mühlegger
www.wildschoenau.com

SOLLICITEER


Skischule Aktiv Niederau - Wildschonau

Ski- und Snowboardschule Aktiv Niederau (Wildschonau) sucht zwei Holländisch-sprechende Skilehrer/innen oder solche, die es noch werden wollen. 

Wir brauchen hauptsächlich begeisterte Skilehrer für unsere Kinderskischule, für die gesamte Saison oder die Ferienzeiten.

Mitbringen müsst ihr:

 • Viel Spaß und Ideen im Umgang mit Kindern
 • Verantwortungsbewustsein
 • Pünktlichkeit
 • Viel gute Laune

Viele Informationen über unsere Skischule und unser Team findet ihr unter www.skischule-aktiv-wildschoenau.at.

Bernhard Larch
Skischule Aktiv Niederau
0043 676 7227442

SOLLICITEER


Skischool Follow-Me in Gries - Sellrain/Kühtai

Skischool Follow-Me in Gries im Sellrain/Kühtai zoekt nog Nederlands sprekende (Duits en Engels is natuurlijk ook handig) skileraren/leraressen die het leuk vinden om met (kleine) kinderen van beginnersniveau te werken.

Dit is de grootste groep leerlingen van Follow-me. Dit alles uiteraard voor een goed salaris. De mogelijkheid bestaat om het hele seizoen aan 't werk te zijn! Maar alleen vakanties zou ook mogelijk zijn.

Er is voor een appartement in het dorp gezorgd dat je met één of twee collega's moet delen.
Verder is het gewoon een supermooi gebied en zijn we een leuke groep mensen!
Check onze website: www.follow-me.at

SOLLICITEER


Sport Leithner & Schischule Pertisau

Sehr geehrte Damen und Herren,

Gerne möchten wir unsere Schischule auf ihrer Seite Snowsports Academy präsentieren.

Unsere Schi- und Langlaufschule ist Teil der 50 KINDER-CLUB® Schischulen in ganz Tirol, die ein spezielles Programm, begleitet von BOBO dem Pinguin für Kinder anbieten. Weiters betreiben wir unseren eigenen Schi- und Langlaufverleih, ein Sportfachgeschäft, einen Natureislaufplatz mit angrenzenden Eisstockbahnen, sowie einen Fahrradverleih und Golf Pro-Shop im Sommer. Einen Teilbetrieb bildet auch unser Haus Leithner, wir vermieten Ferienwohnungen und Suiten und können, wenn nötig auch eine Unterkunft zur Verfügung stellen.

Wir suchen für die Wintersaison:

 • Kinderbetreuungsperson
 • Schilehrer/in mit Anwärter
 • Landesschilehrer/in
 • Ski Alpin, Langlauf, Snowboard in Voll- und Teilzeit
 • Verleihmitarbeiter/in in Vollzeit

Bezahlung laut zutreffendem KV, Überzahlung je nach Qualifikation und Vereinbarung möglich.
Bewerbungen bitte direkt an Frau Bernhart. 

Liebe Grüße aus Pertisau am Achensee

Isabell Bernhart/Christoph Leithner & Team
A-6213 Pertisau am Achensee /Tirol
www.schischule-leithner.at

SOLLICITEER


Skischule Lermoos Pepi Pechtl

Wij zoeken:

 • Opgeleide ski- en/of snowboard-leraren (Anwärter, Landes of Duaal).
 • Kinderanimatie Ski (hulp bij de kinderskiles) zonder opleiding, met enige ski-ervaring.
 • Voor één of meerdere weken.
 • lesgevende aan volwassenen en/of kinderen.
 • groepsles en/of privéles.

Wij bieden:

 • een super gezellig team, bestaande uit 80% Nederlanders;
 • regelmatige werktijden;
 • wekelijkse training voor leraren door Landes en Staatliche leraren;
 • gunstige huisvesting met keuken, wifi, wasmachine;
 • salaris op basis van kwalificatie (aanzienlijk hoger dan landelijk gemiddelde);
 • gratis liftpas;
 • gratis werkkleding.

Skischule Lermoos Pepi Pechtl biedt met zijn lokale en internationale sneeuwsportleraren een uitgebreid cursusaanbod voor volwassenen en kinderen.   

Voor meer informatie: www.skischule-lermoos.tirol.
Met vragen kun je terecht onder nummer +43 5673 2840.

Kom een paar gezellige weken met ons doorbrengen in de super Skischule Lermoos!
Het team van Skischule Lermoos Pepi Pechtl

SOLLICITEER

 

Skischule Fankhauser

Wij zijn op zoek naar:

 • Skileraren
 • Dual leraren
 • Kinderland

Wij bieden:

 • Onze Anwärter skileraren verdienen 50 euro netto per dag.
 • Wij hebben een bonus regeling waardoor elke skileraar maximaal 100 euro kan ontvangen door positieve beoordelingen.
 • Bovendien ontvangt elke skileraar zijn uniform (gratis) en de seizoenspas voor het Zillertal met een eigen bijdrage van 96 euro. 
 • In onze 4 sportwinkels in de regio ontvangt u 20% tot 30% korting en eenmaal per week kunt u uw skimateriaal gratis laten slijpen.
 • Indien gewenst kunnen we u ook een accomodatie aanbieden voor 10 euro per dag

Voor meer informatie: www.skischule-fankhauser.at  

SOLLICITEER


SkiCHECK skischools

Waarom Nederlandse skileraren?

Nederlanders zijn natuurlijk leuke gezellige mensen om mee te werken, sportief, en vooral open minded. Dat is wat wij graag terug willen zien. Wij zoeken geen saaie volgers, wij zoeken leuke spontane medewerkers die graag ski-les geven in een paradijselijke omgeving.

skiCHECK skischools staat bekend om de vele Nederlandstalige gasten en skileraren.

Spreek je nog geen Duits, geen probleem, tijdens onze interne opleiding gaan we jou daarbij helpen.

Vacature: Kinderbetreuer(deeltijd/voltijd)

Kinderbetreuer zijn skileraren zonder ski-opleiding, Kinderbetreuer ondersteunen de skileraren tijdens het lesgeven, helpen ons tijdens het middageten met de kinderen, maar worden bij ons ook intern opgeleid om ski-les te geven aan beginners.

Vereiste is wel dat je 2 of méér jaren ski-ervaring hebt.

Vacature: Skileraar Anwärter/Landes(deeltijd/voltijd)

Als skileraar bij skiCHECK skischools ga je zelfstandig les geven aan gasten. Hiervoor heb je minimaal een Anwarter diploma nodig. Ben je nog geen Anwarter, maar ben je bereid om binnenkort je Anwarter te halen, ook dan ben je van harte welkom bij ons.

Wat wij bieden:

-          natuurlijk een goed salaris

-          huisvesting

-          skipas, skikleding, etc….

-          op werkdagen een goedkope warme maaltijd

-          een 5-6 daagse werkweek

-          gezellige teamuitjes

-          Einschulung, interne opleiding ter voorbereiding van het skiseizoen

-          Schulefahren(meerdere keren per week ski-les voor alle medewerkers)

 • Techniek, ter verbetering van je eigen vaardigheden
 • Tiefschnee
 • Gelände
 • Carving
 • Demo skiën

SkiCHECK werkt volgens de richtlijnen van het Österreichischen Skischulverband!

Mijn naam is Frans Keijsers, wellicht jouw nieuwe collega bij skiCHECK skischools.

Wil je graag bij skiCHECK skischools werken, stuur je beknopte sollicitatie voorzien van je CV naar: stage@skicheck.at

SOLLICITEER