Overige

Kijk hieronder voor de verschillende leuke vacatures. Let op, het kan zijn dat tussentijds de vacature vervuld is. Succes!

12GO Biking

Bij 12GO Biking (grootste fietsenwinkel van NL) zijn we altijd op zoek naar personeel in de maanden april t/m september. Wij willen graag in contact komen met skileraren (m/v) die een job zoeken voor in de zomermaanden. Dit kan zijn in de werkplaats, op de vloer of op kantoor. De werktijden zijn in overleg en bij goed presteren kunnen we ook zekerheid bieden voor het volgende seizoen. Een tijdelijke baan met zekerheid dus!

Onze winkel zit in moordrecht (naast Gouda) en we werken hier dagelijks met ruim 100 enthousiaste mensen aan meer fietsplezier voor onze klanten.

Meer informatie op www.12gobiking.nl of www.werkenbij.12gobiking.nl


Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging

Voor onze vereniging, gericht op wintersportreizen voor mensen/kinderen met een visuele beperking, zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die tijdens onze gezinnenreis een week als skileraar les willen geven aan kinderen met een visuele beperking (blind of slecht-ziend). Ben je een gekwalificeerde skileraar en wil je graag je passie voor de sneeuw in één-op-één skilessen overbrengen op kinderen met een visuele beperking, dan is dit je kans. Meer informatie vind je op onze website.

Jac de Geus
bestuurslid NVSV 
Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging

E-mail: boeking@nvsv.nl
Tel.: 06-51 20 21 61
www.nvsv.nl


Stichting geHandicapten Op Ski's

Voor onze organisatie, gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen/kinderen met een beperking, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De beperking kan van alles in houden, ook gecombineerde beperkingen (zitskiën, blind, éénbeen, hemiplegie, verstandelijke beperking)
Ben je ervaren skiër en wil je graag je passie voor de sneeuw overbrengen op andere mensen. Dan is hier je kans.
Op deze vacature kan iedereen reageren, jong en oud, man en vrouw. Wij hebben in alle categorieën vrijwilligers nodig. Graag in de buurt van Montana Snowcenter (Eindhoven) of Snowworld Landgraaf.

Günther van Herk
Voorzitter S.H.O.S.
Stichting geHandicapten Op Ski's

E-mail: gunther@shos.org
www.shos.org


Stichting SAMEN 

SAMEN in de sneeuw is een stichting die jaarlijks 2 wintersportreizen maakt met en voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 1 op 1 en het is een week intens genieten van de sneeuw en sportief bezig zijn, ieder op zijn/haar eigen niveau. 

Wij zoeken voor de reizen ( 15 − 23 januari en 22 − 30 januari 2016) nog enkele ski- en snowboard vrijwilligers. 

De reis is van vrijdag aan het einde van de middag tot zaterdagmorgen de week erop. Van onze vrijwilligers vragen wij behalve vrije tijd ook een vergoeding van € 300,00. Nu lijkt dat een heel bedrag maar daar wordt de reis, skipas, vol pension en 6 drankjes per dag van betaald. Bovenal is het een week vol plezier en menige vriendschappen zijn hier al ontstaan. 

De begeleiders moeten met gemak de rode piste af kunnen komen. Onze wintersporters moeten zich veilig en vertrouwd voelen bij de begeleider en enige sportieve uitdaging is gewenst. Maar bovenal is het vakantie. 

Wij reizen naar Zuid Tirol in het dorp Gossensas en verblijven in Hotel Gudrun waar wij al jaren gastvrij worden ontvangen. 

Patty Stoker
06 43423069
samenindesneeuw@samenindesneeuw.nl
www.samenindesneeuw.nl