Outdoor borstelbaan

Al na het volgen van de NSI-opleiding bij Snowsports Academy, kun je aan de slag bij de onderstaande outdoor borstelbaan in Nederland. Ook als je NSI-diploma nog niet op het vereiste niveau is! Kijk hieronder voor de leuke vacature(s). Succes!

 

Skiclub Il Primo 

Skiclub il primo is een van de meest toonaangevende skiverenigingen in Nederland met een prachtige baan gelegen in het duingebied bij Bergen NH. Dagelijks worden er lessen gegeven in de diverse disciplines zoals snowboard, skiën en langlaufen.
In verband met het uitbreiden van ons lespakket zijn wij met spoed op zoek naar een gediplomeerd snowboard leraar (m/v).

Functie:

De medewerker zal zelfstandig snowboard-les geven aan groepen of individuele cursisten of leden. De kandidaat beschikt over de juiste papieren om deze lessen te mogen verzorgen.Je werkt samen met een team van leraren in de diverse wintersport activiteiten die bij Il primo worden gegeven.

Wat wij bieden:

De werkzaamheden worden veelal in het weekeinde of in de avonduren uitgevoerd, maar afhankelijk van de belangstelling kan ook gedurende werkdagen wellicht een beroep op de kandidaat worden gedaan.
Wij kunnen je uren op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en/of zondag bieden, natuurlijk in overleg.
Daarnaast een fijne werksfeer, een goed salaris, een lerarenpak in bruikleen, trainingen en coaching en natuurlijk hele leuke collega's en enthousiaste leerlingen.

Eisen:

Je hebt de juiste papieren of zelfstandig de lessen te mogen lesgeven, daarnaast heb je ervaring in het doceren.

Uiteraard ben je zelf sportief en verzorgd, maar heb je ook de capaciteiten om een groep te binden, de lessen attractief, leerzaam maar ook zeker leuk te maken.

Goede contactuele vaardigheden, representatief en klantgericht denken is naast een flexibele werkhouding gewenst.

Interesse?

Stuur jouw CV met begeleidend schrijven naar info@ilprimo.nl

 

Skicentrum Drechtsteden

Om ons lerarenteam te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren ski-en snowboardleraar. Ben jij een enthousiaste ski- of snowboardleraar/ lerares die wij zoeken?
Heb jij passie voor wintersport, lesgeven en skiën/snowboarden? Ben jij op zoek naar een leuke seizoensbaan en ben je in het weekend en/of doordeweeks beschikbaar? Skischool Drechtsteden zoekt naar jou!

Profiel:

  • Minimaal in het bezit van Oostenrijkse Anwärter, Nederlandse Ski-of snowboardbegeleider of vergelijkbaar diploma
  • Ervaring met lesgeven
  • Beschikbaar in het weekend
  • Goed met mensen en kinderen kunnen omgaan
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Passie voor wintersport

Ben jij toe aan een uitdaging in een sportieve en dynamische omgeving en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatie en CV naar info@ski-baan.nl

Stageplekken

Wij verzorgen voor studenten van CIOS, Albeda College en de Nederlandse Ski Vereniging stageplekken (ski en snowboard) die een wintersport profiel volgen.
Wij zijn op zoek naar stagiaires die voor een periode vanaf september t/m eind maart ons kunnen ondersteunen in het weekend en zelf ervaring opdoen met lesgeven en zoveel mogelijk leren!


Wil je stage bij ons lopen dan kun je je CV en motivatiebrief mailen naar info@ski-baan.nl

 

 

Skiclub Wolfskamer 2017/2018

Kom jij werken bij de grootste borstelbaan van Nederland? Wolfskamer Wintersport in Huizen.

Wij zoeken voor de vrijdag, zaterdag en zondag nog Anwärter en Landes leraren voor ons ervaren en dynamische team.

Ons seizoen loopt over 21 weken van 9 sept - 8 dec & 5j an - 15 maart (m.u.v de crocusvakantie noord)
Interne scholing, lerarentraining en coaching behoren tot onze standaard


Contact:
Laurens@wolfskamer.nl
Roderik@wolfskamer.nl