Indoor rolpiste

Al na het volgen van de NSI-opleiding bij Snowsports Academy, kun je aan de slag bij de onderstaande indoor rolpisten in Nederland. Ook als je NSI-diploma nog niet op het vereiste niveau is! Kijk hieronder voor de leuke vacatures. Succes! 


Indoor Skicentrum Skirun - Heerhugowaard

Indoor Skicentrum SkiRun in Heerhugowaard zoekt:

 • Enthousiaste ski- en/of snowboardlerares/-leraar met minimaal een Anwärterdiploma en indoorrolbaan ervaring.
 • Een breed inzetbare medewerker(ster) die affiniteit heeft met wintersport, die doordeweeks en in het weekend balie en andere administratieve werkzaamheden kan verrichten.

Voor informatie graag contact opnemen met Sandra de Rooij: sandra@skirun.nl.

SkiRun
J.J.P. Oudweg 8 
1703 DE Heerhugowaard
www.skirun.nl
072-5745729  


SnowSportCenter Utrecht


Vacature Ski- en snowboardleraar                            

Wij zoeken gediplomeerde ski- en snowboardleraren die t/m maart 2022 inzetbaar zijn als ski- en snowboardinstructeur 'savonds en/of in het weekend. 

De functie

De ski- en snowboardlessen worden gegeven aan de hand van ons eigen lesplan. Je werkdagen bepalen we in overleg maar zullen voornamelijk 'savonds of in het weekend zijn. 

De functie van ski- / snowboardinstructeur bestaat uit de volgende taken:

 • lesgeven aan volwassenen en kinderen aan de hand van ons lesplan
 • input geven aan ons cursistvolgsysteem
 • informatie verstrekken over de producten van SnowSportCenterUtrecht
 • deelname aan aangeboden trainingen en clinics
Voordat je kan werken, zorgen wij voor interne scholing.
Interesse?

Stuur je sollicitatie naar info@snowsportcenter.nl t.a.v. Daniel Schinkel.


Ski-Fun in Amersfoort

Wij zijn voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar nieuwe leraren/leraressen. Met name in het weekend.  

Profiel:

 • Heeft een bevoegdheid voor het geven van skilessen aan kinderen en volwassenen. Dat kan zijn NSI, Anwärter, Landes, Indoor Rolbaanopleiding.
 • Ervaring op de indoor rolbaan is een voordeel maar niet verplicht.
 • Geeft les vanuit de passie voor de sport aan kinderen en volwassenen van verschillend niveau.
 • Is klantvriendelijk en minimaal 17 jaar.
 • Is inzetbaar van medio september tot en met 1 maart 2020. Met name in het weekend, een doordeweekse avond of middag. Een combinatie behoort zeker tot de mogelijkheden.

Is dit iets voor jou?

Reageer dan via e-mail: gkleef@kpnplanet.nl of telefonisch: 06-46072111.


Snowsports Zwolle

Wil jij van je passie je werk maken? Kom dan werken bij Snowsports Zwolle!

Snowsports Zwolle is een indoor ski- en snowboardschool (rolbaan). Half oktober 2019 openen we onze deuren. De komende maanden moet er nog veel gebeuren. Zo zijn we nog op zoek naar leraren voor ons leuke en dynamische team. En daar hebben we jou voor nodig! Je kunt bij ons komen werken als bijbaan naast je studie, naast je ‘normale’ baan of juist voor een groter aantal uren in de week. Het belangrijkste is dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat weet over te brengen op onze klanten, zodat zij plezier hebben in het skiën of snowboarden!

Bij Snowsports Zwolle besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling als skileraar, zowel binnen het team als op individueel niveau. We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd blijft en het naar je zin hebt in ons team. Daarom bieden we leuke extra’s zoals een teamuitje naar de sneeuw. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde ski- of snowboardleraar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij voorkeur heb je ervaring op een indoorrolbaan. Heb je dat niet, dan zorgen wij dat je daarvoor (in samenwerking met Snowsports Academy) opgeleid wordt. 

Kortom: er staat veel moois te gebeuren in Zwolle en jij kan daar onderdeel van worden! Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan je bericht naar
info@snowsportszwolle.nl.


Indoorskicentrum Zwolle

Indoorskicentrum Zwolle is al ruim 20 jaar gevestigd op een prachtige locatie nabij het centrum van Zwolle. Wij hebben een erg gezellige skischool waar wij wintersporters een optimale voorbereiding bieden voor hun wintersport.

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde ski- en of snowboardleraren die ons hechte team willen komen versterken, of naar mensen die de ambitie hebben hun diplomering te halen.

Wij zoeken leraren die aan alle leeftijden en niveaus les kunnen geven. Wij houden natuurlijk wel rekening met voorkeuren. Wanneer je nog geen ervaring hebt met lesgeven op een rolbaan of zelfs nog niet met skiën op een rolbaan gaan wij je intern opleiden om deze competenties te ontwikkelen.

Plezier en zelfontwikkeling staan bij ons centraal. Hierom besteden wij veel aandacht aan trainingen en organiseren we meerdere keren per jaar gezellige activiteiten met ons leuke team. Onze skischool is dus een erg leuke plek om naast je studie of baan bezig te gaan met het geven van ski- en/of snowboardlessen.

Profiel:

 • Je hebt minimaal een Nederlands niveau 3 diploma of een Anwärter diploma.
 • Je bent inzetbaar van okt/nov tot aan de voorjaarsvakantie 2020. Voor een doordeweekse avond of een dagdeel in het weekend.
 • Je bent een enthousiast en uitgaand persoon die goed met mensen om kan gaan.
 • Je bent leergierig en hebt een liefde voor wintersport.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar Jan Leenman info@indoorskicentrumzwolle.nl of telefonisch via 038-4238700.


Snowcentrum.nl – Leeuwarden & Joure 

Voor komende winter zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk de volledige vacature op www.snowcentrum.nl/jobs.


Indoorski Den Bosch 

Indoorski Den Bosch zoekt met ingang van komend seizoen (eind augustus/begin september) één of meerdere vol- en parttime skileraren.

Wij bieden een goede sfeer, top condities en een goede kwaliteit. Wij zijn op zoek naar iemand met ambitie, humor en het hart op de goede plek. Heb je een diploma, of haal je dit binnenkort en wil je bij Indoorski Den Bosch op de rolbaan lesgeven? Bel dan naar Harm Landman 073-6444363.

Team Indoorski Den Bosch

Stadionlaan 69
5213 JJ 's-Hertogenbosch
073-6444363
www.indoorski.nl


Ski Inn Dronten

Wij zijn een skicentrum in het midden van het land en zijn nu alweer 27 jaar actief in het aanleren van de laatste ski- en snowboardtechnieken op een binnenbaan.

Je zult komen te werken in een team van 16 docenten die gezamenlijk in overleg met elkaar zeven dagen per week klaarstaan gedurende de winter voor onze klanten.

Zomers zal er worden getraind met elkaar en verzorgen wij een aantal methodiek-, techniek- en conditietrainingen. Wij zijn een kleine maar zeer vriendelijke skischool die graag dicht bij de klant wilt staan.

 • Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde skileraar.
 • Twee tot drie dagdelen met een gemiddeld aantal uren van 8 tot 12 uren per week.
 • Arbeidsvoorwaarden zullen in overleg zijn.

Ben jij degene die sportief en sociaal is? Meld je dan aan via onderstaande link.


Ski-inn dronten
Educalaan 25
8251 AW Dronten
06-54971150
info@ski-inndonten.nl
www.ski-inndronten.nl


Indoor ski & snowboard - Zaanstad

Kuilpad 1 
1509 AS Zaandam 
075-63 11 775

www.indoorskischool.nl                                 
zaandam@indoorskischool.nl


Skicentrum Heemskerk

Skicentrum Heemskerk is een dynamisch bedrijf dat veel biedt op het gebied van wintersport; ski- & snowboardlessen, wintersportreizen, onderhoud en verhuur, feesten & partijen en natuurlijk verkoop van materialen in onze zeer specialistisch wintersportwinkel. Wij werken in het winterseizoen met een jong, dynamisch, gezellig en flexibel team van september t/m april. We zijn in het seizoen altijd 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 23:30 uur.

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar:

 • Gediplomeerde snowboardleraren, met ervaring op een Indoorrolbaan. 
  Intern word je verder opgeleid over de methodiek van het snowboarden en het specifieke handelen op onze rollerbaan. 
   
 • Bar / Baliemedewerker, voor twee dagdelen in de week. 
Dus wil je van je passie je werk maken dan kan dat! Voor meer informatie klik hier
 
Ben je geïnteresseerd stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar info@skicentrumheemskerk.nl.  

Communicatieweg 4d
1967 PR Heemskerk
tel: 0251-248500
www.skicentrumheemskerk.nl 


Skish indoor ski & squash
 

Skish indoor Ski & Squash is de indoor ski- en snowboardschool in NoordBrabant. Wij hebben 2 grote indoor rollenbanen met elk een effectief oppervlak van 50 m².

Ben jij klantgericht en vind je het leuk om met mensen te werken? Ben je gepassioneerd skiёr of snowboarder en will je dit ook graag overbrengen op onze gasten? Dan is een baan als ski- en of snowboardleraar bij Skish zeker iets voor jou!

Wij zoeken:

 • Iemand die minimaal in het bezit van het ski en/of snowboard diploma NSL (1+2) of skibegeleider, ook ben jij professioneel met je vak bezig, klantvriendelijk, enthousiast en klantvriendelijk.

Wij bieden:

 • Werken met een leuk team, in een informele organisatie. Een gedegen interne opleiding en een marktconform salaris.

Profiel:

 • Je bent in het bezit van een ski en/of snowboard diploma.
 • Beschikbaarheid is in overleg. 
 • Je bent minimaal 18 jaar.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen via telefoonnummer 013 – 533 90 88. Will je direct solliciteren? Mail je sollicitatie inclusief CV naar: info@skish.nl t.a.v. Barbara v.d. Meijdenberg.


Ski- & snowboardschool Xperience Indoorski - Smilde (Drenthe) 

Wij zoeken:

 • Ski- en snowboardleraren/lerassen

Je geeft lessen op de rollerbaan aan beginnende en ervaren skiërs & snowboarders, jong & oud. De groepen bestaan uit maximaal zes personen.
Heb jij je ski- of snowboard diploma behaald en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons gezellige & professionele team?

Stuur dan een mailtje naar: info@xperience-smilde.nl

Xperience Indoorski
Industrieweg 7
9422 CX Smilde


Indoorbaan Ski-Fun - Amersfoort

De juiste Skileraar gezocht voor de indoorbaan Ski-Fun in Amersfoort.

 • Vind jij het belangrijk dat je cursisten functioneel en effectief les krijgen?
 • Vind jij het leuk als je cursisten wekelijks terugkomen?
 • Vind jij het zinvol om de vooruitgang te meten?
 • Kan jij het aan om een foutenanalyse te maken?
 • Kan jij klantgerichte aanwijzingen en adviezen geven?
 • Kan jij de klanten motiveren om nog meer uit hun zelf te halen?
 • Wil jij invallen of in het weekend lesgeven op een indoorbaan?
 • Wil jij jezelf door middel van trainingen op een hoger niveau brengen?
 • Wil jij horen bij een team van enthousiaste en gemotiveerde leraren?

Alleen als je alle negen vragen met volmondig “Ja” beantwoord, dan ben jij de juiste skileraar voor Ski-Fun Amersfoort.

Reageer ook als je nog geen ervaring hebt op een indoor-rollerbaan. Dat leer je namelijk zeer eenvoudig bij ons, zolang je de juiste techniek, welke je hebt geleerd bij Snowsports Academy, toepast.

 • Bel naar ons op telefoonnummer: 033- 472 5530 en vraag naar Linda of Glenn.
 • Laat een reactie achter op onze website.
 • Of nog beter kom langs op De Stuwdam 13 in Amersfoort (zie de site van Ski-Fun voor de openingstijden).


Ski-Inn - Dronten

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde ski-/snowboardleraar woonachtig in de omgeving van Dronten (25 km omtrek).
Het gaat om een parttime functie in de avonduren en/of in het weekend overdag.
Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar:

Ski-Inn Dronten
ski-inn@solcon.nl 
06-54971150
Educalaan 25
8251 GC Dronten


SkiDiscovery - Den Haag

SkiDiscovery in Den Haag is opzoek naar gediplomeerde ski- snowboardleraren.

Profiel:

 • Je bent minimaal in het bezit van het Anwärter diploma. 
 • Enige jaren ervaring hebben opgedaan in de Alpen en in het lesgeven is een pré. 
 • Een gezonde dosis enthousiasme.
 • De wil om graag aan anderen iets uit te leggen is een must!

Eigenvaardigheidseis:

 • Je bent in overleg doordeweeks en/of in het weekend en/of ’s avonds beschikbaar.

Het betreft seizoenwerk van september t/m mei, waarbij de grootste drukte in de maanden december, januari en februari ligt. Tussen september en mei ben je minimaal vier blokken (één blok is zeven of vier weken) beschikbaar. 
Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat een fanatieke ski- of snowboardleraar graag de sneeuw in wil. Geen probleem! 
In overleg met de Officemanager kun je in deze periode maximaal twee weken inclusief drie weekenden de Alpen opzoeken.

Voordelen voor skiërs en snowboarders:
Ons ski en snowboardleerplan en de uitvoering hiervan zijn uniek. Skiërs verbeteren hun techniek op de meest efficiënte wijze. Via ons leerling-volg-systeem is er controle op de te volgen methodiek, progressie, planning en overdracht.

Wat biedt SkiDiscovery voor werknemers?

 • SkiDiscovery heeft vier indoorrolpistes onder één dak.
 • Zeven dagen per week zijn onze mensen (bar- en receptiemedewerkers, ski- en snowboardleraren en onze spin in het web, de officemanagers) werkzaam in het sfeervolle ski- en snowboardcentrum.

Solliciteren? Mail dan een motivatiebrief met CV aan Ruud van Dongen ruud@skidiscovery.nl


S
kicentrum Heerhugowaard  
                                                                                       

Skicentrum Heerhugowaard is opzoek naar een part-time gediplomeerde skileraar.

Profiel:

 • Minimaal in het bezit van het Anwärter diploma. 
 • Je heb 1 of meerdere jaren les gegeven in de Alpen.
 • Indoor rolbaan ervaring.

Het betreft seizoenwerk van oktober t/m april, waarbij de grootste drukte in de maanden december, januari en februari ligt.       

Wat biedt Skicentrum Heerhugowaard:

 • Het overbrengen van jouw passie op de cursisten.
 • Verbetering eigen vaardigheid.
 • Wij verzorgen zeven dagen per week ski- en snowboardlessen van september t/m mei.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar info@skicentrumheerhugowaard.nl 

Oostangent 4
1705 PA Heerhugowaard
06-52430353
https://www.skicentrumheerhugowaard.nl


Ski inn - Amsterdam

W.G. Plein 281
1054 SE Amsterdam
info@ski-inn.nl                                                                                                             
020 - 60 70 148
http://www.ski-inn.nl  


Indoorski & snowboard Noordholland

Wij zijn op zoek naar goede en enthousiaste gediplomeerde skileraren en gediplomeerde snowboardleraren, die vanaf oktober inzetbaar zijn als leraar.

Als ski- of snowboardleraar geef je zowel privé als groepstrainingen aan skiërs en boarders in alle leeftijden en op elk niveau. De groepen bestaan uit maximaal 4 personen

Profiel
 
Je bent minimaal in het bezit van Nederlandse A diploma of het Oostenrijkse Anwärter diploma.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op:


Insulindeweg 11
1462 MJ Middeneemster (N-H)
06-19836090 
of stuur een e-mail aan info@indoorskinoordholland.nl


Skicentrum Hillegom

Skicentrum Hillegom is het grootste skicentrum van de duin en bollenstreek. Wij zijn opzoek naar ski- en snowboardleraren die ons team willen komen versterken.

Wij zijn opzoek naar:

 • Gediplomeerde ski- en/of snowboardleraar (m/v).
 • Passie voor skiën en/of snowboarden.
 • Gedreven en enthousiaste.
 • Ervaring in lesgeven is een pré.

Lijkt het je leuk om ons team deze winter te komen versterken? Stuur dan jouw gegevens, motivatiebrief en CV naar info@skicentrumhillegom.nl.


Klim-en buitensportcentrum ROCK STEADY 

Skibaan RockSteady Bussum is op zoek naar enthousiaste skileraren ter uitbreiding van het team voor de periode december 2018 tot minimaal maart 2019. Het gaat om een parttime functie als skileraar in de middag of op vrijdagavond.

Je geeft lessen op de rollerbaan aan beginnende en ervaren skiërs,  zowel jong & oud.

 • Kan jij een foutenanalyse te maken?
 • Kan jij klantgerichte aanwijzingen en adviezen geven?
 • Kan jij de klanten motiveren om nog meer uit hun zelf te halen?
 • Ben je per direct beschikbaar?
 • Pre: in het bezit van een anwärter certificaat.
 • Pre: Rollerband ervaring

dan ben jij geschikt!

Voor meer informatie of interesse stuur een mail met cv en motivatiebrief of bel naar:

Skibaan@rocksteady.nl             
035-6925000
Team RockSteady

Zanderijweg 12-14 
1403 XV BUSSUM
Postadres: 
Postbus 1256 1400 BG BUSSUM 
035-6925015 (skibaan)
info@rocksteady.nl                                                                       
www.rocksteady.nl/skien


Ski Indoor Ski Schagen

Groeneweg 1
1741 TZ Schagen
Tel: 0224-213979
www.indoorskischagen.nl  


Delphindoorski

Indoorski en Snowboardcentrum te Ermelo in Oostenrijkse sfeer!

Indoor-skiën en -snowboarden op de rolbaan is dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport maar het kan ook prima als wekelijkse sport beoefend worden. Het is geschikt voor beginners maar ook voor de gevorderde die aan techniek en conditie wil werken. Delphindoorski, de mooiste skischool van midden Nederland is op zoek naar enthousiaste parttime ski- en snowboardleraren ter uitbreiding van het team voor de periode oktober 2018 t/m minimaal februari 2019.

Heb jij minimaal een Nederlands A-diploma of Anwärter en ervaring in het lesgeven, eventueel ook op de rolbaan en ben je 18 jaar of ouder? Ben jij flexibel inzetbaar (’s avonds en in het weekend), heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je klantvriendelijk? Wij zorgen ervoor dat behalve je lesgeefniveau, ook je eigenvaardigheid verder ontwikkeld wordt tijdens onze trainingsavonden.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een hecht team, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking middag op zaterdag 1 september 2018 van 12.00 uur tot 16.00 uur.  Delphindoorski is gevestigd aan de rand van Ermelo, Kerkdennen 32, 3851 BB. Heb je nog vragen neem dan contact op via info@delphindoorski.nl t.a.v. Cas van Veggel.