Finland

Na het volgen van de complete Anwärteropleiding bij Snowsports Academy, kun je aan de slag bij organisaties in Finland. Ook als je Anwärterdiploma nog niet op het vereiste niveau is! Kijk hieronder voor de leuke vacature(s). Succes!


Scandinavian Wintersports - Lapland, Finland

De reisorganisatie Scandinavian Wintersports is nog op zoek naar een enthousiaste reisbegeleider/leraar voor hun reizen naar Fins Lapland.

Ben je helemaal winter-minded, heb je al veel ervaringen in wintersport, is reizen je passie maar je bent nog nooit in Lapland geweest? Dan is dit wellicht de kans!

Als Scandinavian Wintersports reisbegeleider ben je de sneeuwsportleraar die de ski-, snowboard-, telemark- en langlauflessen verzorgd voor de deelnemers. Maar je bent vooral de organisator en vervoerder van de groep op locatie voor het Laps Wintersportavontuur. Deze reis, welke ook al jaren door Snowsports Academy wordt aangeboden, bevat alle ingredienten van wintersport in de meest brede zin. Naast piste activiteiten staan natuurlijk ook sneeuwscootersafari’s, hondensledetochten, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en nog veel meer op het programma.

Vanwege het bijzondere karakter van deze reizen zijn wij op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

  • Je bent ouder dan 25 jaar.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een ski- en/of snowboardleraren diploma.
  • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel, een brede interesse en een oplossingsgericht inzicht.
  • Je bent sportief, communicatief, avontuurlijk en sociaal.
  • Je kunt organiseren,leiding geven en improviseren.
  • Je bent minimaal vier weken aanééngesloten beschikbaar.

Wat kun je verwachten?

Omdat er nogal wat eisen worden gesteld aan de rol als reisbegeleider/leraar, kun je ook het nodige verwachten.
Voorafgaand aan het seizoen zullen er enkele trainingen plaatsvinden om je wegwijs te maken in de verschillende sneeuwsporten en werkwijze. Daarnaast draagt Scandinavian Wintersports alle reis- en verblijfskosten. Als SWS-teamlid kun je ook gebruik maken van de vele voordelen die de sponsoren zoals Rossignol, Adidas en Fjällräven bieden.

Denk jij dat je de juiste persoon bent om het SWS team te verstreken? Stuur dan een e-mail naar: 
rene@scandinavianwintersports.nl met daarin je gegevens, motivatie en CV.

Kijk ook even op www.scandinavianwintersports.nl