Buckel Experience

Buckelen is een super mooie techniek en een uitdagende manier van skiën. Je kunt eigenlijk in elk terrein goed uit de voeten als je de buckels beheerst. Omdat voor meerdere skiërs dit onderdeel vaak als moeilijk wordt ervaren, bieden wij elke winter verschillende Buckel Experiences aan. Dit om simpelweg jouw niveau te verbeteren of om je voor te bereiden op een vervolgopleiding.

De Experiences worden begeleid door één van onze Staatlich gediplomeerde opleiders. We kiezen voor een driedaagse training om de intensiteit hoog te kunnen houden. De Experiences houdt rekening met de verschillende niveaus en zal dus werken met een opbouw van het buckelskiën.

Deze trip is de ideale mogelijkheid om er even tussenuit te zijn en je actief bezig te houden met de sport. Na deze driedaagse Experience ben je moe maar voldaan en heb je weer nieuwe doelen kunnen bereiken.


Locatie

Hotel Lukashansl                                         Buckelskiën
A-5671 Bruck an der Glocknerstraße
Telefon: +43 65457458
www.lukashansl.at   


Wat krijg je?
  • Drie overnachtingen op basis van halfpension (ontbijt en avondeten).
  • Drie dagen training op Kitzsteinhorn (Kaprun) incl. liftpas.

Programma
  • Techniektraining
  • Opbouwtraining
  • Buckeltraining 
  • Video-analyse

Het kan zijn dat we gebruik moeten maken van lawinepieper, dit voor de veiligheid! De kosten voor het huren van een pieper bedragen €5,- per dag. Deze kosten zitten niet in de kosten voor de Buckel Experience.

14 december 2018 20:17
De eerste decemberopleiding zit erop! ❄️💪🏻☀️
~
@snowsportsacademynl
~
#Anwärter #Landes #Skilehrer #Snowboardlehrer #Zellamsee #Kaprun #snowsports #snowsportsacademy #teamworkmakesthedreamwork #winterison