Team Member : Tomas Schuijtemaker

Naam: Tomas Schuijtemaker
Woonachtig in: Vinkeveen

Opleider voor:
2e helft Anwärter
Landesvoorbereiding
1e helft Anwärter = NSI
Landes
Buckel Experience
Slalom Experience

Info:

Ik ben Tomas Schuijtemaker, 33 jaar en woonachtig in Vinkeveen. Na het behalen van mijn Anwärter in 2002 ben ik begonnen met het begeleiden van Nederlandse skigroepen en het skiles geven in de skischool. Dit heb ik meerdere jaren actief gedaan in de skischool Sport-Alpin in Zell am See.


Ik ben zo gepassioneerd geraakt in het skiën dat ik elk jaar een vervolgopleiding heb gedaan om op niveau te blijven en mezelf de mogelijkheid te geven verschillende groepen in de skischool te kunnen begeleiden. Later ben ik doorgegaan met de Staatliche skilerarenopleiding en ben ik nu opleider binnen het team van Snowsports Academy. Tevens zit ik op kantoor bij Snowsports Academy om alle voorbereidingen en verdere ontwikkelingen van de opleidingen up to date te houden.

Door het CIOS Heereveen ben ik in contact gekomen met de zomerbuitensport en later de wintersport. Dit was een super combinatie om het hele jaar door actief te werken. Zomers lekker genieten van de Belgische Ardennen en in de winter heerlijk aan het werk in Zell am See.
Ik heb dit ongeveer een jaar of 10 gedaan met vaak weer andere mogelijkheden in de zomer zoals reisleider in Azië en Frankrijk. Als ik nu kijk naar de mogelijkheden om ook via Surfsports Academy kite- en windsurfleraar te kunnen worden, biedt dit misschien voor de toekomst weer nieuwe mogelijkheden. Een super combinatie om winter en zomer met elkaar te delen!

Opleidingen:

2010: Staatlich geprüfter Ski Lehrer
2010: Snowboard Landes
2008: Snowboard Anwärter
2008: Ski Landes
2002: Ski Anwärter


Sponsors:

Ski's:
- Blizzard WRC (piston) 182
- Blizzard Bonafide 187
- GS Fis Racing
- SL Racing WC Piston Plate

Schoenen:
- Tecnica Cochise 130 PRO
- Tecnica R9.3 150