Team Member : Sven Duineveld

Naam: Sven Duineveld
Woonachtig in: Alkmaar


Info:

Beroep: Opleidingscoördinator Snowsports Academy

Ski's:  Lusti FIS GS 185
Schoenen: Lange XT 130 
Favoriete omgeving: Strand & Sneeuw 
Hobby's: skiën, alpinisme, fietsen, koken en reizen

Opleidingen:

MBO Bedrijfsadministratie
HBO Sportkunde
Anwärter Ski 2011
Landes 1 Ski 2017
Landes 2 Ski 2018
Alpinkurs Ski 2019

Nadat ik mijn MBO-opleiding had afgerond, heb ik in 2011 mijn Anwärter ski behaald. Aansluitend de opleiding heb ik in Mayrhofen een leerzaam seizoen voor SMT gewerkt. Na een toffe tijd in de Alpen heb ik besloten om een nieuwe opleiding te starten: Sportkunde in Haarlem. Deze opleiding heb ik in 4 jaar in juni 2016 afgerond.

Tijdens mijn studie heb in veel toffe dingen gedaan in de sneeuwsportwereld. Zo heb ik in 2015 een half jaar in Noorwegen gewoond en gestudeerd: de minor ‘Nordic Outdoor Program’. Vervolgens heb ik een half jaar stage gelopen bij Epique -Mountain Adventures in Utrecht.
Bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) heb ik in 2016 mijn scriptie geschreven en mijn studie met een mooi cijfer afgerond. Na mijn studie ben ik gaan zoeken naar een mooi bedrijf en ben ik uitgekomen bij Snowsports Academy. Snowsports is een mooi bedrijf om mijzelf te blijven ontwikkelen in zowel de Landesopleiding, als in een organiserende rol vanuit de backoffice in Limmen.

06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy