Team Member : Nick Stuart

Naam: Nick Stuart
Woonachtig in: Alkmaar


Info:

Hobby's
Snowboarden, (zaal)voetbal, fitness 

Snowboard: 
Salomon Huck Knife
Schoenen: 
Salomon Lo Fi
Favoriete omgeving:
Saalbach-Hinterglemm

Opleidingen:
Anwärter snowboard

Mijn naam is Nick Stuart.Vanaf een jaar of 4 stond ik al op de ski’s en toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met snowboarden. Sindsdien ben ik elk jaar minstens één week te vinden in de bergen. In mijn 4e jaar van de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik stage gelopen bij Snowsports Academy. Na het afronden van mijn opleiding in 2021 heb ik de kans aangegrepen toen ik de mogelijkheid kreeg om te blijven werken vanuit het kantoor in Limmen. 

In oktober 2019 heb ik de NSI- en Anwärteropleiding gevolgd bij Snowsports Academy. Twee onwijs leuke en leerzame weken. Nu krijg ik de kans om van uit het kantoor de organisatie te ondersteunen en andere mensen dezelfde mooie ervaring aan te bieden.

Na het behalen van mijn Anwärterdiploma ben ik gaan werken bij SnowWorld Amsterdam. Ook ben ik in januari een week meegeweest naar Saalbach met mijn opleiding om les te geven aan medestudenten. In de toekomst zou ik zeker deel willen nemen aan de Landes opleiding om mezelf nog verder te ontwikkelen.