Team Member : Mitchell Kes

Naam: Mitchell Kes
Woonachtig in: Purmerend

Opleider voor:
Coaching & Teaching

Info:

Info:

Mijn liefde voor de sneeuwsport is er al vanaf jongs af aan. Toen ik een jaar of 4 was leerde ik als eerst kennis maken met de sneeuw en was meteen verkocht! Mijn echte passie voor de sport is ontstaan toen ik de vakken ging volgen tijdens mijn opleiding aan het CIOS. Vanaf dat moment wist ik, ja hier wil later mijn werk van maken!
Zogezegd zo gedaan, datzelfde jaar heb ik mijn Anwärter voor snowboarden behaald en een aantal maanden later ook mijn Anwärter voor ski.
Toch is mijn passie voor het snowboarden altijd groter geweest, vandaar ook de keuze om mijn Landes voor snowboarden te behalen om vervolgens ook meteen mijn Alpinkurs er achteraan mee te pakken!
In de toekomst ben ik zeker nog van plan om deel te gaan nemen aan de Staatliche snowboardlerarenopleiding om mijzelf naar een nog hoger niveau te tillen!

Hobby's/Vrije tijd:
Genieten van het leven en leuke dingen doen! 
Snowboard: 
Jones Mountain Twin
Schoenen: 
Adidas Acerra ADV
Favoriete omgeving:
Serfaus Fiss-Ladis, Saalbach-Hinterglemm


Opleidingen:
- Landes Snowboard
- Alpinkurs
- Anwarter Ski

06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy