Team Member : Fleur de Wolf

Naam: Fleur de Wolf
Woonachtig in: Amsterdam


Info:
Hallo allemaal!
 
Mijn naam is Fleur de Wolf en ik ben 21 jaar oud. Voor mijn opleiding Sportkunde, die ik volg aan de Hogeschool van Amsterdam, zal ik het aankomende half jaar het Snowsports Academy team komen versterken. Mijn keuze is op deze stage gevallen omdat ik ontzettend gek ben van wintersport en het organiseren van projecten. Snowsports Academy is een gezellige organisatie, waar het kantoor wordt afgewisseld met het organiseren van de gave opleidingsweken.
 
Ik hoop het aankomende half jaar mijn steentje te kunnen bijdragen, in het contact met de deelnemers en het organiseren van verschillende activiteiten en events.
 
Positiviteit, gezelligheid en een goede werksfeer zijn de dingen die ik belangrijk vind op de werkvloer. Ik hoop veel te kunnen leren, mooie mensen te ontmoeten en samen met Snowsports Academy mooie herinneringen voor het leven te maken.
 
Naast deze stage voetbal ik graag in mijn vrije tijd en doe ik graag leuke dingen met mijn beste vrienden. In de zomer ben ik te spotten op een festival of op het terras. Mijn ambities voor de toekomst zijn om in een commerciële sportorganisatie te werken, waarin ik mijn creativiteit en enthousiasme kwijt kan.
 
 
Behaalde diploma's: Anwarter ski
 
 
Mijn levensmotto: “Jezelf zijn is de enige manier om geluk te ervaren”
19 november 2019 12:18
𝚕𝚊𝚜𝚝 𝚖𝚒𝚗𝚞𝚝𝚎 𝙰𝚗𝚠ä𝚛𝚝𝚎𝚛
.
.
Ready om last minute ski- en/of snowboardleraar te worden? Dan hebben wij dé opleiding voor jou! Een 10-daagse Anwärteropleiding. Check de link in onze bio!
#snowsportsacademy #ski #snowboard #winter #snowydays #peakperformance #kitzsteinhorn #lastminuteanwarter #anwärterlehr