Poederbaas Roadtrip

'RIDE WITH YOU' de documentaire van de Poederbaas Roadtrip gaat op 3 november in het Tuschinski theater in première.

Wat begon als een jongensdroom werd afgelopen seizoen werkelijkheid. Paul de Groot, Rembert Notten en Tim Vanhoutteghem vertrokken voor 5 maanden op een roadtrip door Europa. Met een Land Rover en een caravan werd er gedurende de wintermaanden 75.000 kilometer afgelegd, zijn er 39 skigebieden bezocht, zijn er nieuwe vriendschappen met local hero's ontstaan en werden er veel meters gemaakt, zowel op als naast de piste.

Na de succesvolle eerste Nederlandse skifilm “Down the Powderline” uit 2015, werd ook de Poederbaas Roadtrip vastgelegd op beeld. Dit resulteerde in een leuke Nederlandstalige documentaire waarin de mooiste plekken en vetste afdalingen van de Alpen centraal staan. De première zal plaats vinden op 3 november tijdens het Wepowder Freeride Film Festival. Ben jij benieuwd hoe de Poederbaas skiërs het er gedurende deze Poederbaas Roadtrip vanaf hebben gebracht? Check dan de Facebook van Snowsports Academy. 

Poederbaas trailer (1)

Poederbaas trailer (2)

15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!