Overname SnowPlanet

Overname SnowPlanet

Vanaf 15 januari 2019 is SnowPlanet verder gegaan onder de vlag van SnowWorld. Hieronder staat het officiële persbericht met verdere toelichting:

We zijn blij om te kunnen mededelen dat op 20 december 2018 onze aandeelhouders een akkoord hebben bereikt met  SnowWorld, de exploitant van de grootste indoor skipistes in Nederland.

Naast de overname van SnowPlanet heeft SnowWorld ook een minderheidsparticipatie van 25% in de site Alpenpark Neuss in Duitsland verkregen. SnowWorld wil met deze uitbreiding vooral inzetten op die absolute totaalbeleving voor families met kinderen. Het indoorskiën op verse hoogkwalitatieve sneeuw blijft vanzelfsprekend de belangrijkste activiteit, maar elke bezoeker moet kunnen genieten van een compleet authentiek wintersport/resort gevoel bij SnowWorld.

Deze schaalvergroting biedt voordelen voor iedereen. Met onze partners kunnen we relevantere deals afsluiten en voor onze bezoekers creëren we één grote wintersport-community. Ze kunnen van vestiging naar vestiging trekken, net zoals ze in de bergen van piste naar piste zouden gaan. Elke site zal zijn specifieke karakter hebben, maar moet tegelijk de typische SnowWorld kwaliteit en ervaring bieden,” betoogt Hubrechtsen. “Mensen moeten al op de parking ondergedompeld worden in die typische winterbeleving, want ze komen toch al snel voor een halve dag bij ons op bezoek. Dus willen we hen een gezellig vakantiegevoel geven.”

Indoorskihallen worden steeds relevanter,” weet de CEO van SnowWorld. “Door de klimaatveranderingen ligt de sneeuwgrens in de natuurlijke skigebieden steeds hoger, en dus bieden onze skipistes alternatieve belevingen. De komende maanden gaan we alles verder budgetteren en faseren en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Alle afspraken die reeds met klanten, het personeel en de partners van SnowPlanet zijn gemaakt blijven gecontinueerd.

06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy