In Zwolle staat iets moois te gebeuren!

Snowsports Academy leidt volgend jaar 20 jaar ski- en snowboardleraren op. Het leuke aan zo'n periode is dat je soms dezelfde gezichten langs ziet komen in verschillende opleidingen. Inmiddels hebben we in deze jaren al veel opleiders zélf opgeleid. Ingestroomd in de NSI-opleiding, en nu werkzaam als Staatliche opleider. Ook in Nederlandse wintersport branche zien we veel bekende namen langskomen, zo ook Alexander de Boer van Snowsports Zwolle.

In Zwolle staat namelijk iets moois te gebeuren. Daar komt een nieuwe Indoor Ski- en Snowboardschool op een toplocatie tussen de A28 en het PEC stadion (waar MINI Dusseldorp momenteel gevestigd zit).
Om de hoge ambities waar te maken zal er onder andere veel aandacht gegeven worden aan de ontwikkeling van het team, op zowel gezamelijk als individueel niveau. Een goede en gemotiveerde leraar draagt immers voor een belangrijk deel bij aan het succes.  

Snowsports Zwolle, zoals de nieuwe ski- en snowboardschool zal gaan heten, ziet veel mogelijkheden in een samenwerking met organisaties zoals Snowsports Academy. Er moet nog veel gebeuren voordat de deuren medio oktober 2019 open gaan. Maar ze starten al wel met het werven van leraren voor versterking van het team.

Wil je meer informatie over de ski- en snowboardschool of heb je interesse om er te komen werken, stuur dan een berichtje aan info@snowsportszwolle.nl of via Snowsports Academy.

06 Sep 2020 10:18
Ski of snowboardles geven en niet het hele seizoen in de sneeuw zitten? Je kunt in Nederland al lesgeven voor één avond in de week. 🏂⛷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn in deze periode veel skischolen, ook bij jou in de buurt, die opendagen houden. Kom op deze dagen eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Al is het nu voor wat inval-uren. Zo kan je zelf ook lekker trainen en bezig blijven met de sneeuwsport.✔️
.
.
#skiles #snowboardles #sneeuwsport #lesgeven #nederland #borstelbaan #rolbaan #sneeuwhal #nsi #anwärter #snowsportsacademy