In Zwolle staat iets moois te gebeuren!

Snowsports Academy leidt volgend jaar 20 jaar ski- en snowboardleraren op. Het leuke aan zo'n periode is dat je soms dezelfde gezichten langs ziet komen in verschillende opleidingen. Inmiddels hebben we in deze jaren al veel opleiders zélf opgeleid. Ingestroomd in de NSI-opleiding, en nu werkzaam als Staatliche opleider. Ook in Nederlandse wintersport branche zien we veel bekende namen langskomen, zo ook Alexander de Boer van Snowsports Zwolle.

In Zwolle staat namelijk iets moois te gebeuren. Daar komt een nieuwe Indoor Ski- en Snowboardschool op een toplocatie tussen de A28 en het PEC stadion (waar MINI Dusseldorp momenteel gevestigd zit).
Om de hoge ambities waar te maken zal er onder andere veel aandacht gegeven worden aan de ontwikkeling van het team, op zowel gezamelijk als individueel niveau. Een goede en gemotiveerde leraar draagt immers voor een belangrijk deel bij aan het succes.  

Snowsports Zwolle, zoals de nieuwe ski- en snowboardschool zal gaan heten, ziet veel mogelijkheden in een samenwerking met organisaties zoals Snowsports Academy. Er moet nog veel gebeuren voordat de deuren medio oktober 2019 open gaan. Maar ze starten al wel met het werven van leraren voor versterking van het team.

Wil je meer informatie over de ski- en snowboardschool of heb je interesse om er te komen werken, stuur dan een berichtje aan info@snowsportszwolle.nl of via Snowsports Academy.

03 februari 2020 13:26
Great week! Who was there with us?👇
.
.
#anwärter #opleidingsweek #team #ausbilders #kitzsteinhorn #zellamsee #snowsportsacademy #snowydays #skileraar #snowboardleraar #swipe