Jobs

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE KITESURFINSTRUCTEURS

  • Ben je zelf een enthousiaste kitesurfer die de basisvaardigheden van het kitesurfen goed beheerst?
  • Vind je het leuk om andere mensen te leren kitesurfen en deze ook enthousiast te maken voor deze sport?
  • Heb je al enige ervaring met lesgeven?

Dan ben jij de geschikte kandidaat om kitesurfinstructeur te worden bij kitesurfschool Frank and Free! Frank (de eigenaar) leidt je op tot een goede kitesurfinstructeur, waarna je zelfstandig kiteles kunt geven aan groepjes van 1, 2 of 3 personen.

De kitelessen worden altijd op het IJsselmeer gegeven op locaties waar het lang ondiep is (Schellinkhout, Muiderberg, Enkhuizen). Het lesseizoen loopt van april t/m oktober en er wordt alle dagen van de week les gegeven van ’s morgens tot en met ’s avonds (zo lang het licht is). Een kiteles duurt twee of drie uur, je kan meerdere lessen op een dag geven.

Omdat we altijd afhankelijk zijn van de wind, moet je op oproepbasis beschikbaar zijn.  Je wordt betaald per gegeven lesuur.

Interesse in deze leuke baan? Neem dan nu contact op met Frank van der Horst, tel. 06 292 65 292 of mail naar contact@frankandfree.nl en misschien kun je dan vanaf het begin van dit seizoen meteen aan de slag.

Op www.kitesurfschool-frankandfree.nl kun je meer informatie vinden over Frank and Free.


Wil jij aan het werk in één van de VDWS erkende watersportcenters in Nederland of in het buitenland?
Met een VDWS International Instructor Licence op zak kun je bij ruim 500 watersportcentra overal op de wereld aan het werk.
Het werkt simpel. Je haalt je erkende diploma en solliciteert op een vacature die jou aanspreekt. Kijk voor het aanbod aan vacatures onder de lijst van beschikbare Jobs voor VDWS instructeurs.

In Nederland zijn er diverse VDWS erkende scholen waar je de stageperiode kunt volgen/werken.
Kijk hier voor alle Nederlandse scholen.

 Ook met een NSI licentie zijn er al vele plekken om als instructeur aan het werk te komen.
Informeer hiernaar bij je opleider tijdens de NSI opleiding.