Opleidingen & coronavirus

Update 24-2-2022

Situatie Nederland
Momenteel zijn alle opleidingslocaties in Nederland open. Hierdoor kunnen al onze opleidingsactiviteiten gewoon doorgaan. Alle maatregelen die gelden op deze opleidingslocaties vind je hier. Meer informatie kun je ook vinden op de website van SnowWorld en Montana Snowcenter.

Situatie in Oostenrijk

Vanaf 22 februari 2022 geldt voor personen vanaf 12 jaar de 3G-regel om Oostenrijk in te reizen. Dit betekent dat u een vaccinatie-, herstel- of testbewijs moet laten zien. Als testbewijs kunt u bij aankomst een negatieve PCR-testresultaat laten zien dat niet ouder is dan 72 uur vanaf het moment van afname of een antigeentestresultaat van maximaal 24 uur oud vanaf het moment van afname.

Vanaf 5 maart 2022 komen veel binnenlandse coronamaatregelen te vervallen, dus ook de 2G- en 3G-regels. Binnen opleiiding kunnen nog wel maatregelen gelden. 

Alle maatregelen en inreisregels die gelden vind je hier.


Annuleringsverzekering Snowsports Academy

Opleidingen en trainingen zijn verzekerd

Hoe eerder je een opleiding boekt, hoe groter het risico is dat de opleiding door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Een goede annuleringsverzekering is daarom geen overbodige luxe.

Met onze annuleringsverzekering kun je annuleren tot één dag voor de start van een opleiding.
We adviseren om bij elke opleiding een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering loopt tot 24 uur voor aanvang van de betreffende opleiding.

Coronagarantie

Ook in een corona-situatie ben je hiermee verzekerd. Als je in aanloop van een opleiding positief wordt getest, ben je goed verzekerd. Je kunt met deze verzekering je opleiding verzetten of restitutie aanvragen.

Met de annuleringsverzekering van Snowsports Academy ben je o.a. verzekerd als:

  • Je ziek wordt vlak voor aanvang;
  • Je positief getest wordt op corona voor aanvang;
  • Je een blessure krijgt;
  • Een blessure hebt en je niet zeker weet of je op tijd gerevalideerd bent;
  • Er een sterfgeval in je familie is;
  • Je een herexamen moet doen voor je school.

Wat als de opleiding (kort) voor vertrek, vanwege maatregelen, toch helaas geen doorgang kan vinden?

Wij zullen de deelnemers z.s.m. informeren en de opleiding doorschuiven naar het eerstvolgende moment wanneer deze plaats kan vinden.


Heb je nog vragen? We zijn per e-mail, telefoon of WhatsApp te bereiken. 

Team Snowsports Academy