Poederbaas & Snowsports Academy starten samenwerking

Deze winter start Poederbaas, bekend van de felgekleurde handgehaakte mutsen, een samenwerking met Snowsports Academy. 

Poederbaas is ontstaan is uit een passie voor wintersport en een liefde voor poeder. Dat is begonnen met de bekende handgehaakte beanies, maar uitgegroeid tot een sterk merk wat zich ook richt op evenementen en leuke dingen op de planning heeft staan. Ze maken zich onder andere sterk door de positieve kant van freeriden te laten zien door (jong) talent een platform te geven en samenwerkingen te realiseren met meerdere partners.

Meerdere Poederbaas-medewerkers zijn begonnen met een opleiding bij Snowsports Academy en sinds toen niet meer uit de sneeuw weg te slaan. Dit heeft geresulteerd in een leuke samenwerking! Alle opleiders van Snowsports Academy zullen er strak bijlopen in de nieuwste Poederbaas mutsen, en er zal ook merchandise beschikbaar komen voor de ski- en snowboardleraren en Members. 

Samen zetten we de volgende stap en zullen ze hopelijk veel betekenen voor de Nederlandse wintersportwereld!

Beeld: Poederbaas

15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!